Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

Prokaj Dávid

2021.09.17. 13:55

A függetlenobjektív Telex elkísérte a főpolgármestert egyik kampánynapjára, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva a jelenlévők előtt sem a Budapesten okozott dugóhelyzetről, sem sorozatos botrányairól nem beszélt.

 

Egyik balos szavazója kiemelte Karácsony Gergely egyenességét és higgadtságát, míg a másik attól tart, hogy éppen a kormány viszi abba az irányba az egész országot, hogy annak véres megmozdulás is lehet a következménye. Nem tudni, hol akad el az információ az ellenzéki szavazóknál. Ugyanis az utóbbi hónapokban sorra látnak napvilágot a főpolgármester botrányos ügyei – említhetjük a PhD-fokozatát, a nyelvvizsgáját vagy a Corvinuson jogszabályellenesen betöltött állását. És akkor a fővárosi áldatlan állapotokat meg sem említettük...

És hogy ki viszi véres megmozdulás felé az országot? Elég megnézni a múlt hétvégi ATV-s vitának nevezett kampányeseményt, ahol bebörtönzést, bankszámlazárolást és vagyonelkobzást emlegettek. Csak az IFA-platózás maradt el, de még van több mint fél év a választásokig... Egyik szavazója meg is kérdezte Karácsonyt, hogy miként kívánná visszaszerezni azt a vagyont, amelyre annyira vágyik a baloldal, de csupán annyit közölt, hogy a tervek megvannak, viszont konkrét választ a kérdező nem kapott.

Botrányaival kapcsolatban megjegyezte, hogy egyáltalán nem fél, hiszen minden, ami eddig róla tudható volt, az köztudottá vált. Nyugodt, mert már „nincs több csontváz a szekrényben”. Hát valóban, ha már az elején teljesen őszinte a választóival, és nem titkolózik, akkor még ennyi csontváz sem lapult volna a gardróbjában. Csak az a felháborító, hogy az őszinteség elmaradt, és egyáltalán nem igaz, hogy ezekről a dolgokról ez idáig tudni lehetett, hiszen azokat egész egyszerűen elsunnyogta. És még ki tudja, mi lehet a füle mögött...

Az az egyetem, ahol én egyébként dolgoztam 8 évig, valószínűleg hibázott, és nem olyan jogi státuszban foglalkoztatott, ahogyan lehetett volna, amihez nekem az égegyadta világon semmi közöm”

– mentegetőzött a főpolgármester, ismét másra hárítva a felelősséget, ezúttal arra az egyetemre, amely munkát adott neki – nem kevés fizetésért, amit ő szépen zsebre tett a nyolc éve alatt. Hozzátette, hogy neki nincs semmi személyes felelőssége, hiszen őt „csak meghívták dolgozni a tanszékre”.

Ennél a pontnál nagy mellénnyel közölte, hogy őt „csak” ilyenekkel lehet támadni, cinikusan megjegyezve, hogy ezek a „nagy ügyek” és „nagy leleplezések”. Hát, ilyen gerinces és egyenes ember Budapest főpolgármestere! Számára ezek az ügyek semmiségek.

Nyugodj meg, Gergő, lesz itt még nemulass!

 

Szó esett a budapesti dugóhelyzetről is. Továbbra sem világos számára, hogy nem az a probléma, hogy túl sok a fejlesztés a városban (amit egyébként még Tarlós István indított el), hanem az, hogy ezeket a fejlesztéseket addig-addig tologatta és változtatgatta, amíg a kampányidőszakban már kénytelen volt az összeset egyszerre megindítani, hiszen valamit nyilván fel kell mutatnia. Az ugyanis kevés lesz, hogy az elmúlt két évet végigaludta meg posztolgatott.

Arra a kérdése, hogy ha Karácsony megnyerné a választást (adja Isten, hogy ne történjen meg!), akkor ki lesz a főpolgármester, elárulta:

ebben az esetben előválasztást javasolna a pártoknak.

Magyarán jó pár hónapig nem lenne gazdája a fővárosnak. Nem mintha most bárki is foglalkozna Budapesttel...

Nyilván mindent alaposan és pontosan áttanulmányozott, így betűről betűre ismeri Gyurcsány Ferenc forgatókönyvét, így ezek valójában nem is akkora nagy vágyálmok a részéről.

 

Önbizalmára nem lehet panasz, hiszen kisszámú rajongótábora előtt kijelentette:

Bármelyikünk százszor alkalmasabb arra, hogy az ország vezetője legyen, mint Orbán Viktor.”

Még szerencse, hogy ezt nem ők öten döntik el. És még csak nem is Gyurcsány Ferenc. Hanem a választók 2022 tavaszán.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére