Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab szerint a Fidesznek csak most kell igazán félnie tőle

888.hu

2022.06.10. 11:20

Párhuzamos valóság rulez.

 

Megbuksz egy előválasztáson, megbuksz egy parlamenti választáson, aztán a sajátjaid követelik a lemondásodat, szóval megbuksz, mint pártelnök. Mit teszel ezután?

Elbújsz? Esetleg visszavonulsz a politikától? Áh, dehogy.

Ha Jakab Péternek hívnak, akkor nemhogy elkullogsz, mint egy kivert kutya, de megtartod, amit csak tudsz (frakcióvezetői pozíció), hogy lóvé azért legyen dögivel, sőt, még ráteszel egy lapáttal, jogosnak érzel mindezek után megint valami nagyot, valami hangosat odaszúrni az ellenfelednek.

Nehéz döntés volt a tegnapi, de a helyes döntések nem mindig könnyűek. Meghoztam, és csak a köszönet hangján tudok szólni hozzátok.”
– kezdte Jakab legújabb bejegyzését akkora hősiességgel, hogy nekem már csak az hiányzott, hogy lovaggá üsse magát.
Majd kijelenti, ő marad. Naná, hogy marad. A parizerkirálynak ugyanis eléggé bejött a politikusi fizu.
Soha nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy eltűnjek. Nem győztetek le! Sőt, most lesz csak igazán több energiám rátok.
Csak az elnöki széket hagytam ott. De maradok a nép pártján.”
Jakabnál tehát úgy tűnik, fordítva működnek a dolgok. Minél súlytalanabbá válik a politikai hadszíntéren, ő azzal arányosan látja egyre hatalmasabbnak önmagát.
Javasoljuk neki, ha ezen az elven szeretne továbbhaladni, egyszerűbb lenne teljesen kivonulnia a politikai életből, visszamenni esetleg történelemtanárnak, akkor aztán a saját logikája mentén még talán a kormányt is sikerülne leváltania.
Bár valami azt súgja, Jakab „több energiám lesz rátok” Péter kijelentése kimerül majd az egyre gyarapodó parizeres piros arany posztokba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére