Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr reggel még keménykedett, aztán kinyitották az urnákat

Filipp Dávid

2020.10.12. 13:30

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tegnap szavazatszámlálóként vett rész Mezőzomboron az időközi országgyűlési választáson, ahol már napokkal korábban csalást vizionált. Vasárnap látott jeleket, csak épp nem a csalás jeleit, hanem azt, hogy vannak emberek, akik vasárnap is dolgoznak. Amikor pedig eljött a szavazatszámlálás ideje, elnök úr biztos nem hitt a szemének.

Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP jelöltje kemény küzdelemben, a voksok 99,09 százalékos feldolgozottsága mellett 50,87 százalékos eredménnyel nyerte meg az időközi országgyűlési képviselő-választást Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetében vasárnap. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldali szivárványkoalíció az egyébként jobbikos Bíró Lászlót jelölte, és

mint estére kiderül, ismét bebizonyosodott, hogy az emberek nem kérnek a moslékból.

A baloldal mindent megtett annak érdekében, hogy a judapestező Bíró kerüljön be az Országgyűlésbe, egy nappal a voksolás előtt Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Márki-Zay Péter és Jakab Péter is személyesen vett részt a jobbikos politikus kampányában.

Sikertelenül.

A baloldali sajtó kommentszekcióját olvasva előkerültek azok a vélemények is, melyek szerint Koncz Zsófia győzelme nem a választói akarat, hanem csalás eredménye.

És itt jön a képbe Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, aki néhány nappal a választás előtt Facebook-oldalán jelentette be, hogy szavazatszámláló lesz Mezőzomboron. A bejegyzésben ő már előre tudni vélte, hogy mi történik majd, mint írta:

várhatóan a Fidesz a választás tisztességét sértő minden mocskos eszközt be fog vetni vasárnap, ezért szavazatszámláló delegáltnak jelentkeztem. A szavazatszámlálók azok a polgárok, akik tevékenységükkel a demokrácia alapját védik: tisztességes, átlátható és szabad választásokat biztosítanak.”

Fegyőr komolyan is vette a munkáját, már reggel buszoztatást vizionált.

A Hír TV-nek nyilatkozva elmondta, hogy buszoztatásra utaló jeleket látott, amiről felvételt is készített, de

aztán megnyugtatták, az embereket dolgozni vitték a szőlőbe.

A 444-nek nyilatkozva megismételte ugyanezt, és kicsit nagyképűen még azt is hozzátette, hogy a jelenléte biztos elrettentő hatású.

Fekete-Győr a demokrácia őre, a tiszta szavazás védelmezője, a csalók leleplezője volt tegnap Mezőzomboron, a 2-es számú szavazókörben.

Azután kinyitották az urnákat, és az elnök úr álla valószínűleg koppant egyet a parkettán, ugyanis

ebben a körben Koncz Zsófia 343 szavazatot kapott, Bíró László pedig 76-ot.

Reméljük, hogy a biztonság kedvéért Fegyőr háromszor is átszámolta, hogy mennyi az annyi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére