Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biztosan ezért is az oroszok a hibásak!

Pörge Béla

2020.02.04. 09:08

Nem igazán sikerült megszervezni az amerikai elnökválasztás előválasztásának első körét a Demokrata Párt oldalán.

Ahogyan azt a függetlenobjektív sajtóból az utóbbi négy-hat évben megtudhattuk, ha egy választást nem sikerül rendben lebonyolítani, vagy az adott választáson nem a liberális elit által leginkább kedvelt jelölt nyer, akkor azt a választást az oroszok meghackelték. A liberálisok kedvenc konteója szerint az Amerikai Egyesült Államoktól kezdve Ausztrián és Magyarországon át Franciaországig lényegében minden állam választását orosz hackerek irányítják (ennek tükrében érdekes, hogy nem szerezték még meg a világuralmat), így természetesen ők tehetőek felelőssé az Iowa államban tapasztalt kellemetlenségekért is.

Az Iowában tartott előválasztás nyilván a Demokrata Párt részéről érdekes, hiszen a Republikánus Párt mindenhol Donald Trumpot fogja jelölni – itt éppen 99,6 százalékkal döntöttek így. A demokraták eredményeit nagyjából – magyar idő szerint – éjfél óta várja mindenki, akkoriban kellett volna kijönniük az első számoknak.

Ehhez képest még mindig nincs hivatalos eredmény, de lassan már minden releváns jelölt értékelte a voksolást. Bernie Sanders és Peter Buttigieg is magának tulajdonítja a győzelmet, míg Joe Biden és Elizabeth Warren a harmadik helyet tartja a magáénak. A Demokrata Párt hivatalos álláspontja szerint nagyon alaposan akarják átszámolni a szavazatokat, azonban a számlálás közben ellentmondásokat találtak, ezért nincs még hivatalos eredmény.

A teljes amerikai sajtó tanácstalan, a republikánusok a demokratákon nevetnek azért, mert utóbbiak még egy előválasztás sima lebonyolítására sem képesek.

Kíváncsian várom, mikor és hol jelenik meg először az oroszok lehetséges szerepe az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére