Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az új ellenzéki polgármesterek azt sem tudják, hogy hol a mosdó

Horváth József György

2019.11.14. 19:40

Pikó András, a VIII. kerület újonnan megválasztott polgármestere egy rendezvényen bevallotta, hogy igazából semmihez sem ért.

A Friedrich Ebert Stiftung keddi politikai fórumán V. Naszályi Márta, az I. kerület, Soproni Tamás, a VI. kerület, Pikó András, a VIII. kerület, László Imre, a XI. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere fejtette ki, milyen intézkedéseket szeretnének végrehajtani – írja a Demokrata.

A nagy ígérgetések közben a nyolcadik kerület polgármestere, Pikó András kijelentette, hogy ő nem ért a költségvetéshez, sőt egy hétig a férfi mosdót sem találta.

Mivel nem értek a költségvetéshez, nem tudom, mire van pénz. Nagy ívű tervekkel és határozott elképzelésekkel érkeztem, és most mindenki tőlem várja, hogy megmondjam, mi, merre, hány méter, miközben egy hétig kerestem a férfi WC-t, mire megtaláltam

– mondta Pikó a fórumon.

Az újonnan megválasztott ellenzéki polgármesterek nincsenek a helyzet magaslatán

Egy, a Főpolgármesteri Hivatalban dolgozó forrásunk elmondása szerint Karácsony Gergelynek is komoly fejtörést okozott a férfi mosdó megtalálása. Forrásunk szerint a beiktatása utáni első néhány napban Karácsonyt a női mosdóból látták kijönni, ugyanis nem találta meg a férfi WC-t.

Az ellenzéki polgármesterek ismét bizonyították, hogy még tyúkólat sem lehet rájuk bízni, nemhogy egy város vezetését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére