Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A patkányozó Bangóné a vagyonelkobzás bűvöletében

Prokaj Dávid

2020.09.18. 13:55

Az ATV A Nap híre című műsorában a tesztek ingyenességét kérte számon Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, akiből egy mondat erejéig még elő is bújt a kommunista beidegződése: a vagyonelkobzás vágya.

Felháborítónak nevezte a tesztekre hatósági ár kiszabását. Emlékeztetett, hogy tavasszal minden héten meghallgathatták a Parlamentben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, hogy éppen hány millió maszkot és tesztet sikerült vásárolniuk. Majd kiemelte, hogy ezeket mind adóforintokból vették meg.
A szocialista képviselő feltette a kérdést, hogy: „miért kell nekünk ezért fizetni? Akár 19.500 forintot, akár 30.000 forintot?!”
Majd felhoz egy friss, de anonim felmérést, miszerint: „a magyar családoknak a 40 százaléka került rosszabb helyzetbe a járvány miatt, mert vagy elveszítette a munkáját, vagy mert kevesebb bérért dolgozik. És ezek után még azt mondja a miniszterelnök, hogy csak ennyit tudunk a tesztek árából engedni. Felháborító! Ők mondják, nap mint nap elhangzik, hogy a magyar ember egészsége és védelme a legfontosabb. Hát nem ezt látjuk továbbra se!” – így Bangóné.
Majd ezután:

„Hány száz milliárdot osztottak szét a haverok közt a járvány ideje alatt?!”

A műsorvezető rögtön válaszolt is neki:

„Azt most már nem lehet visszaszedni.”

Több se kellett Bangónénak, kikelve magából előjött belőle a kommunista beidegződés, mikor megjegyezte:

„De! Mindig mindent vissza lehet szedni!„

Valószínűleg nem értesült a patkányozó, a félrevezetés és a szereptévesztés állapotába kerülő képviselőasszony, hogy a vagyonelkobzások időszaka már lejárt. A hatalmi ágak szétváltak, így a bíróságok függetlenek. Ez része a jogállamiságnak, melynek állítólagos hazai megszűntéről oly sokszor sivalkodták végig a haladó sajtót.
Mint ismeretes, hatósági árat vezetett be a kormány a PCR tesztekre, mely 19.500 forint lesz. Ennél nem lehet drágább a tesztelés, csak olcsóbb. Ez tartalmazza a mintavétel és a vizsgálat díját is.
Dömötör Csaba parlamenti államtitkár tegnap a közösségi oldalán kitett videójában részletezte is a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatosan. Mint mondta: „Ha a tesztelést a háziorvos, a kórház, vagy a hatóságok rendelik el a protokoll alapján, akkor az továbbra is ingyenes lesz.”
Aláhúzta, azoknak kell majd fizetni, akik: saját maguk döntenek úgy, hogy teszteltetni szeretnék magukat. Például külföldről hazatérve két negatív teszttel szeretnének kiszabadulni a hatósági házikaranténból. A hatósági ár tehát rájuk vonatkozik. A cél az, hogy senki ne tudjon nyerészkedni a teszteken-”

Bangónénak a jelek szerint ezúttal is fontosabb volt hangot adni komcsi, fosztogatós vágyainak, mint pontosan értelmezni azt, amiről beszél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére