Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A koronavírus kapcsán is az előítéletek miatt sivalkodnak a liberálisok

Pörge Béla

2020.02.04. 11:00

Nem az a legnagyobb baj a koronavírussal, hogy sokan halnak meg miatta, vagy az, hogy gyorsan terjed. A rasszizmus a fő probléma!

Az a jó a függetlenobjektív médiában, hogy egyszerűen nem tudnak hibázni, ha hülyeségről van szó.

A koronavírus miatti pánik első napjaiban már megjelentek a víruson poénkodó mémek, gyakran olyan formában, hogy a kínaiak mellett álló emberekre maszkokat retusáltak. Már ekkor vártam, hogy mikor kezdenek el rasszizmus végett sivalkodni a liberálisok, és végül nem kellett sokat várnom. Az Indexen tegnap kora este jelent meg egy cikk, amiben „a világszerte fellángoló előítéletek” miatt sajnálkozik a szerző. Az írás nagy előnye viszont, hogy felhozott több tökéletes külföldi példát, ezekkel együtt nézzük hát, hogy a koronavírus kapcsán mi a balliberálisok legnagyobb problémája:

  • egyre kevesebben járnak a kínai piacra,
  • egyre kevesebben járnak kínai éttermekbe,
  • az emberek elülnek a kínaiak mellől a tömegközlekedési eszközökön,
  • az iskolás gyerekek nem érintkeznek a kínai osztálytársaikkal.

A Guardian kínai származású szerzője meg is állapította a fent már említett cikkében, hogy aki azt feltételezi róla, hogy a koronavírus hordozója, az bizony rasszista.

Rasszista turista egy reptéren

Az a helyzet, hogy a liberálisok az ember egyik legősibb ösztönét próbálják meg démonizálni. Teljesen természetes, hogy az emberek kerülni fogják a kínaiakkal való érintkezést, ha egyszer a koronavírus Kínából származik és onnan került be Európába is. Persze, a Kőbányán élő kínai önmagában nem jelent fenyegetést, de ha ő vagy a rokonai az ünnepek alatt (ami Kínában mostanában van/volt) jártak Kínában, akkor bizony jobb őt is elkerülni.

Az ember már csak ilyen, védekezik a külső támadások ellen, ahogy csak tud. Például elkerüli azokat a helyeket és embereket, amik és akik miatt baj érheti. Koronavírus idején nem megyünk kínaiak közé, egyedül és védtelenül nem megyünk Csenyétére, és így tovább.

Ne gondolja azt senki, hogy a libsik most szívesen esznek kínai étteremben, vagy bármikor kirándulnak Csenyétén. Dehogy teszik, ők sem hülyék ennyire, viszont szívesen moralizálnak és rasszistáznak, amikor csak lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére