Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK egyházellenessége maga az emberek elleni politikai terrorizmus

Horváth K. József

2021.10.06. 15:25

Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció mintha nem férne a bőrébe. Úgy csinál, mintha nem is akarna választást nyerni. Pedig naponta látjuk, él-hal a hatalomért, miközben az emberekre magasról tesz. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy náci módon rendszeresen belegyalogol a hívő emberek lelkivilágába.

 

Nem elég, hogy Dobrev Klára és egyik miniszterelnök-jelölt riválisa, Karácsony Gergely elutasítottsága brutálisan nő, már hatvan százalék fölötti, Vadai Ágnes tegnap ismét azzal fertőzte az ATV nézőit, hogy állítson föl a katolikus püspöki kar egy bizottságot, és vizsgálja meg a gyerekekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekmények számát, módját, elkövetőit. Mondja ezt azok után, hogy a parlamentben nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt. Azaz a gyermekek szexuális nevelése tekintetében a szülők pártjáról az LMBTQ-aktivisták oldalára álltak, akik – Brüsszellel egyetemben – nagyon nem akarnak belenyugodni abba, hogy az óvodákban és az iskolákban tilos számukra a szexuális érzékenyítés.

Ebből az következik, hogy ők vallásellenességükkel nem a hívőket védik, hanem a szembenállás mérgét fröcskölik újfent szét a társadalomban, hogy az emberek minél jobban utálják meg a kormányt, amely oltalmazni akarja a gyerekek egészséges lelki fejlődését is, a szülőkre bízva a kicsinyek nevelését.

A minap pedig éppen Gyurcsányné durváskodott a témában, amikor fellépett a kormány templomépítési, -renoválási programja ellen. Orbán Viktor szavaira reagált, aki azt mondta: „Mi, magyarok ezer éve templomépítő nemzet vagyunk. Minden egyes templom bástyát jelent a nemzet szabadságáért és a nagyságáért folyó küzdelemben.” Dobrevnek ehelyett a „merjünk kicsik lenni” örökbecsű szocialista gondolata jutott eszébe, amikor azt mondta: „Orbán Viktor stadionok után templomokat építene, viszont az általam vezetett új kormány ehelyett az emberekre fog költeni, mert: sikeres ország csak sikeres emberekből lesz!”

Az persze nagy kérdés, hogy miért akadályozza a vallás, a hit szabad gyakorlása az emberek, az ország sikerességét.

Látható, hogy nagyon zavarja őket minden olyan közösség, ahol nem az Internacionálé a sláger, hanem például a régi magyar himnusz, a Boldogasszony anyánk. Ez nagy szálka a szemükben, mert a Krisztusra felnéző emberek esetleg nehezen értenek szót az ateistákkal, ezért aztán komoly mértékben csökkentik a baloldal társadalmi támogatottságának bővítési esélyeit.

Szálka a szemükben a gyónási titok intézménye is, amit minden további nélkül eltörölnének. A legdöbbenetesebb az, hogy még a pártállami diktatúra idején a kommunisták sem javasoltak ilyet. Kocsis Máté emlékeztetett rá, hogy a gyónási titok eltörlésére egyedül a nácik tettek javaslatot, mondván, a Harmadik Birodalom érdeke erősebb, mint a katolikus egyháznak a gyónási titokhoz fűződő érdeke.

A DK javaslata szerint akár három év börtönt is kaphatna az a pap, aki tartja a gyónási titkot, ha szexuális zaklatásról vagy pedofíliáról szerez tudomást. Miközben tehát nem támogatják a gyermekellenes törvényt, amely egyébként pedofil cselekmények miatt éppúgy húsz év börtönnel fenyegeti a papokat is, mint minden más magyar állampolgárt, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy belerúgjanak a papokba, püspökökbe, egyáltalán a történelmi egyházakba, megpróbálva általánosításokkal, hamis információkkal lejáratni ezeket az összetartó közösségeket.

Osztie Zoltán atya a gyónási titok szentségéről meg is jegyezte: „Eltörlése olyasfajta beavatkozás a katolikus egyház lelki, természetfeletti szolgálatába és hatalmába, ami végleg a terror megnyilvánulása. Terror, amit ők alkalmaznak. Akár akarják, akár nem, az embernek van egy belső lelki élete – avagy intim szférája, talán ezt a kifejezést jobban magukénak érzik. Ebbe erőszakkal behatolni terrorizmus, vagyis ezek a politikai erők terroristák.” Arról nem szólva, hogy a gyónási titok Ferenc pápa szerint sem vita tárgya.

Ha Gyurcsányék szerint a notórius egyházellenesség a hatalom megszerzéséhez vezető legrövidebb út, akkor lelkük rajta. Hajrá! Ne is szálljanak le a döglött lóról!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére