Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona visszatér? Az exelnök barátja lett a Jobbik kommunikációs vezére

888.hu

2020.02.10. 09:04

Vona Gábor bukott pártelnök egyetemi barátjából, Béres Ferenc Attilából csinált kommunikációs igazgatót a Jakab Péter vezette Jobbik. Ezek után az sem lenne meglepő, ha maga Vona is megjelenne valamilyen tanácsadói minőségben az új elnökség környékén.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben jelentette be a korábban cukiskodó, mostanában viszont keménykedő gyökereihez visszatérő Jobbik, hogy a párt kommunikációs igazgatójává a Vona családhoz közeli jobbikos blog, a Zsúrpubi főszerkesztőjét, Béres Ferenc Attilát nevezték ki. Béres nemcsak a Simicska-éra alatt komoly propagandamunkát teljesítő Zsúrpubi főszerkesztőjeként híresült el, de oszlopos szerzője a Vona Krisztina nevéhez kötődő IgenÉlet portálnak is, és – nem mellesleg – a 2018-as parlamenti választási kudarcba belebukott pártelnök,

Vona Gábor egyetemi barátja.

Kinevezése nyilvánvalóan azzal jár, hogy az önkormányzati választások idejére baloldali liberális álarcot húzott, de antiszemita és rasszista gyökereit nyíltan őrizgető Jobbik várhatóan visszatér a közbeszédet jó mélyre aláásó, helyenként alpári stílushoz, de felvetődik a kérdés, vajon nem Vona Gábor visszatérését hivatott-e előkészíteni az új főkommunikátor kinevezése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére