Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végre valaki, aki megállítaná Szeged leszakadását

888.hu

2019.10.09. 20:00

Szegedet élhetőbb, családbarát várossá szeretnénk fejleszteni, ahol jobbak lesznek a jövedelmi lehetőségek, és ehhez kérjük a választók támogatását – fejtette ki a Magyar Nemzetnek Nemesi Pál szegedi független polgármesterjelölt. Nemesinek kész tervei vannak a város fejlesztésére, amihez bírják a kormány támogatását is.
Nem múlik el úgy nap, hogy ne találnának meg kitalált vádakkal, álproblémákkal, és ne támadnának nemtelen eszközökkel. Én azonban a kampány kezdete óta tartom magam az ígéretemhez, és nem foglalkozom a méltatlan, övön aluli támadásokkal

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nemesi Pál.

Szegeden egyre több botrány lát napvilágot. Botka udvari beszállítójáról kiderült, hogy nőverő, ott van a Mars téri ügy, az új uszoda építéséhez adott állami támogatások lenyúlása, a parkolási botrány, a Szeviép ügye, a dorozsmai nagybani piac ügye, és felmerült az is, hogy az önkormányzat áron alul értékesíthetett egy építési telket egy képviselőnek. Az ügyekben vizsgálatok folynak.

Ma tízből kilenc szegedi ismer, és tudja, hogy a Fidesz–KDNP-vel indulok szövetségben a polgármester-választáson. A közösségi oldalak, a média és rendezvények segítségével sikerült a programunkat is megismertetni a választópolgárokkal. Az általam elindított Párbeszéd Szegedért 2019 című kérdőívre csaknem negyvenezren reagáltak, amit nagy eredménynek tartok

– mesélt kampánya sikerességéről Nemesi a Magyar Nemzetnek, aki hozzátette: „az is jó érzéssel töltött el a kampányban, hogy helyi civil és szakmai szervezetek, vállalkozások nagyon pozitívan álltak a programunkhoz, és jelezték együttműködési szándékukat, szeretnének együtt dolgozni velünk”.

A legfrissebb KSH-adatok szerint Szeged a gazdasági teljesítményt tekintve leszakadóban van, még az átlagot sem éri el, a város rosszul teljesít az iparűzésiadó-bevételek és az egy főre jutó beruházások terén is. A szegedi bérek nem közelednek a magyarországi átlagfizetésekhez.

Nemesi Pál szerint Ez nincs így jól, Szegedben sokkal több potenciál van!
Szegedet élhetőbb, családbarát várossá szeretnénk fejleszteni, ahol jobbak lesznek a jövedelmi lehetőségek, ehhez kérjük a választók támogatását. Ha ez sikerül, akkor a családtagjaink is Szegeden maradnak, és a városnak lesz jövője

– érvelt a független polgármesterjelölt.


Mindeközben Botkáék háza táján...

Orbán Viktor halálát kívánja Botka képviselőjelöltje, aki Semjént is lelőné, a magyarokat pedig nőket erőszakoló állatoknak és bevándorlóknak tartja, ezért ő is befogadná a menekülteket Szegedre. Az elképesztő botrányról ITT OLVASHATTOK!


Novák Katalin is megszólalt nemrég Szeged ügyében.

„Szegednek minden adottsága megvan ahhoz, hogy gazdasági centrummá váljon, de ahhoz, hogy a fiatalok és a diplomások a városban maradjanak, versenyképes fizetéseket biztosító munkahelyekre, megfelelő infrastruktúrára, biztonságra és élhető perspektívára van szükség. Ehhez szükséges a kormánnyal való megfelelő együttműködés” – mondta Novák Katalin.

Novák szerint Botka László polgármester utolsó mentsvárként tekint Szegedre, míg vele szemben Nemesi Pál gazdasági fejlődés útjára állítaná a várost.

Botka László egy bukott ember. Neki ez az egy menekülési pályája maradt, bízik benne, hogy Szegeden talán megválasztják. Ő nagyobb pályát tervezett magának, de a sajátjai is kihátráltak mögüle. Többszörösen kudarcot vallott, utolsó mentsvárként Szegedre, ide próbálja visszagyűjteni csapatait. Vele szemben Nemesi Pál egy sikeres vállalkozó, aki nem egy menekülő utat keres, hanem képes félretenni egy sikeres életutat annak érdekében, hogy elősegítse a város fejlődését

– nyilatkozta Novák Katalin. Hozzátette, Nemesi Pál nevéhez nem kapcsolódik negatív hangvételű pletyka, szemben a jelenlegi polgármesterrel, aki körül egyre több botrány tornyosul. Novák szerint megérdemelnek a szegediek egy olyan polgármestert, akit tiszta lappal indul.

Nemesi Pál a megfelelő jelölt. A szegedieknek el kell hinniük, hogy lehet változtatni. Ne gondolják azt, hogy Szeged egy definíció szerint baloldali város. Szeged egy értelmiségi város, ami jobb jövőt érdemel

– zárta gondolatait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére