Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szigetváriék együtt rettegnek

Bertha László

2016.01.24. 10:58

Az Együtt szerint az igazságszolgáltatás szégyene, illetve a jogállam megcsúfolása az, hogy az ügyészség elutasította a feljelentésüket az "idegenellenes kormánykampány" miatt.
BUDAPEST, 10:58

Az Együtt szerint az igazságszolgáltatás szégyene, illetve a jogállam megcsúfolása az, hogy az ügyészség elutasította a feljelentésüket az „idegenellenes kormánykampány” miatt.

Szigetvári Viktor, a pártocska elnöke még januárban tett feljelentést a kormányzati kampány ellen, ami „A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára” szlogennel futott. Szigetvári szerint a hirdetések kimerítették a közösség elleni uszítás büntetőjogi tényállását, ezek pedig veszélyt jelentenek, illetve megzavarják a köznyugalmat is Magyarországon.

Az Együtt elnöke most mély depresszióban van – vélhetően most is az orrát túrja.

A Fővárosi Főügyészség a napokban utasította el a feljelentést, mivel a nyomozóhatóság szerint ez nem bűncselekmény, hanem

egy folyamatban levő Európai Uniós döntéshozatalban kifejtetett magyar álláspont, politikai véleménynyilvánítás, […] a közzétett politika vélemény azonban nem meríti ki az uszítás elkövetési magatartását.”

Az Együtt szerint ezek az üzenetek olyan veszélyt jelentenek az ellenségként beállított társadalmi csoportokra, hogy azokat nem volna szabad a nyilvánosságban terjeszteni. És egy jogállamban nem is lehetne. Juncker mellett Szigetvári számít az egyik legnagyobb kvótakirálynak; korábban arról beszélt, hogy 15 ezer bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére