Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: "megtanulhatjuk Izraeltõl, hogy amiért nem harcolunk meg, azt el fogjuk veszíteni"

888.hu

2017.07.18. 14:06

Orbán Viktor kiemelte, az izraeli miniszterelnök magyarországi látogatása új fejezetet nyit a két ország kapcsolatában, ez egy olyan együttmûködés alapja, amely a jövõrõl szól.

Benjámin Netanjahu személyében harminc év után jár Budapesten izraeli kormányfő. De nemcsak ezért nagy jelentőségű a látogatás, hanem azért is, mert a két ország mindennél szorosabbra fűzi kapcsolatait.

A hazafias kormányok lesznek sikeresek

Orbán Viktor köszönetét fejezte ki Izraelnek amiért hozzájárult Európa biztonságához. Szólt a jövőbeli gazdasági együttműködésről is – a többi között az autóipar területén –, és örömét fejezte ki, amiért egy hazafit fogadhatott Magyarországon, mert szerinte a hazafias kormányok lesznek a sikeresek. Azt mondta: megtanulhatjuk Izraeltől, hogy amiért nem harcolunk meg, azt el fogjuk veszíteni.

Orbán Viktor azt is kiemelte: az izraeli miniszterelnök magyarországi látogatása – amelyre harminc éve nem került sor – új fejezetet nyit a két ország kapcsolatában, olyan együttműködés alapja, amely a jövőről szól.

Magyarország bűnt követett el"

Orbán elmondta, hogy Magyarország bűnt követett el, amikor nem védte meg a zsidó származású állampolgárait. „Ez bűn, ugyanis úgy döntöttünk, hogy a zsidók védelme helyett a nácikkal kollaborálunk” – mondta, majd biztosította Netanjahut, hogy ilyen soha többé nem történhet meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére