Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyilvánvalóvá vált, hogy Soros György személyesen áll a magyar biztos elleni támadások mögött

Horváth József György

2019.11.25. 18:02

Nyilvánvalóvá vált, hogy a bevándorláspárti milliárdos, Soros György áll a magyar biztos elleni támadások mögött – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

 

Ahogy azt a nap folyamán már megírtuk, bebizonyosodott, hogy Soros tényleg elgáncsolta volna a magyar biztosjelöltet. Erről IDE KATTINTVA olvashattok.

A kormánypárti politikus szerint Soros György az általa finanszírozott szervezeteken, médiumokon keresztül próbál nyomást gyakorolni a döntéshozókra.

Mindezt azért teszi, mert a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra

– fűzte hozzá.

Nyilvánvaló, hogy a tengeri útvonalakon kívül a balkáni szárazföldi útvonalon érkezik a legtöbb bevándorló az Európai Unió (EU) területére – mondta Böröcz László.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ebben a helyzetben pedig Soros György számára nem mindegy, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes kormány által jelölt uniós biztos tárgyal a nyugat-balkáni országok vezetőivel az EU bővítéséről.

A fideszes politikus megjegyezte, ha a balkáni országok együttműködnek a bevándorlás megállításában, képesek teljesen lezárni a balkáni útvonalat.

Böröcz László jelezte, a Fidesz a teljes nyilvánosság híve, s arra kérik a kormányt: adjon tájékoztatást a nemzetbiztonsági bizottságban Soros György Magyarország ellen folytatott tevékenységéről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére