Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, hogy ki pénzeli a DK kampányát

Bokor Gábor

2016.09.24. 16:58

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese szerint mostanra egyértelmûvé vált, hogy Brüsszel áll a DK kampányfinanszírozása mögött.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szombaton tartott sajtótájékoztatóján rávilágított, hogy a DK új plakátjainak a megjelenésével elég világos mindenki számára, hogy Brüsszelből pénzelik Gyurcsányék és a Demokratikus Koalíció népszavazás-ellenes és bevándorláspárti politikáját.

A DK plakátjain megtalálható a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének (S&D) logója. 

Ezzel árulják el magukat, hogy a brüsszeli pénzek ismét találkoztak Gyurcsány elvtárssal és pártjával"

– fogalmazott a kormánypárti politikus.

Németh Szilárd szerint, a szövetség frakcióvezetője, Gianni Pittella volt az, aki elsőként nekiugrott a magyar kormánynak. Az olasz képviselőnek a legnagyobb problémája annak a határzárnak a kiépítése volt, amellyel sikerült megállítani a múlt évi tömeges migrációt.

Brüsszelben rettegnek attól, hogy Magyarországon a népszavazás sikeres lesz, akkor az ugyanis más országokat is arra sarkallhat, hogy akár népszavazáson megváltoztassák a bevándorlással kapcsolatos hivatalos álláspontjukat. A baloldali ellenzék a bevándorlók mellett tesz hitet, azt a politikát képviseli, amit Brüsszel a tagországokra próbál erőltetni. Azt szeretnék, hogy az október 2-i népszavazáson ne lehessen ellent mondani Brüsszelnek"

– mondta Németh Szilárd. 

A frakcióvezető-helyettes úgy véli, hogy csak egyetlen egy módon lehet hitet tenni a brüsszeli bevándorláspolitika megállítása mellett, ha október 2-án minél többen vesznek részt a népszavazáson és minél többen nemet mondanak Brüsszel politikájára.

A Demokratikus Koalíció a sajtótájékoztató után kiadott közleményében jelezte, hogy a Fidesz hazudott, amikor azt állította, hogy az Európai Unió pénzeli népszavazási plakátkampányukat, azt ugyanis EP-képviselői költségkeret egy részéből finanszírozzák.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy akkor mit keres a plakátokon az S&D logója..

(MTI)  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére