Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Idén is lesz think.BDPST konferencia

888.hu

2020.10.01. 15:30

A rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan idén is a visegrádi együttműködésben részt vevő országok gazdasági, tudományos és politikai életének meghatározó szereplői szólalnak fel.

A think.BDPST innovációs és stratégiai konferenciát évente rendezi meg az Antall József Tudásközpont, szoros együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal. A program fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, támogatója a Nemzetközi Visegrádi Alap és az MVM, szakmai partnere pedig a European Cybersecurity Forum.

A korábbi évekhez hasonlóan a gazdasági élet, a kormányzat és a tudomány képviselői vitatják meg a kelet-közép-európai régió fejlődési lehetőségeit, illetve az innováció, a kutatás és a jövő technológiáinak perspektíváit is bemutatják.

Az idei konferencián szó lesz többek között

az oktatás XXI. századi jövőjéről, az 5G jelenéről és jövőjéről, az adatvédelem kérdéseiről a koronavírus utáni időszakban, a technológiai óriásvállalatok szabályozásának kérdéseiről a mai társadalomban,

és még számos érdekes téma kerül terítékre.

Az eseményt dr. Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős államtitkára és Antall-Horváth Veronika, az Antall József Tudásközpont igazgatóhelyettese nyitja meg.

Olyan előadók is részt vesznek az eseményen, mint Varga Judit igazságügyi miniszter, Wojciech Wiewiórowski európai adatvédelmi biztos, dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Gecse Mariann, a Huawei Technologies kormányzati és kommunikációs igazgatója, valamint Solymár Károly, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára.

Megrendezik a Young Leaders’ Forumot is, amelyre az idén 22 országból érkezett jelentkezés, közülük 20 fiatal vezető vehet részt az eseményen.

A konferencia október 2-án 10 órakor veszi kezdetét, a virtuális térben idén először lesz ingyenesen megtekinthető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére