Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldalnak megint csak a szája jár, nem indítottak pert az Elk*rtuk ellen

888.hu

2022.03.13. 11:40

Kálomista Gábor, a film társproducere az Origonak elmondta, hogy a baloldal fenyegetőzése ellenére egyetlen bírósági per sincs az Elk*rtuk miatt.

 

Minket számtalan perrel fenyegettek meg már a film készítése során is, de azóta sincs egyetlen per sem folyamatban a Megafilm ellen, a személyem vagy producertársam, Helmeczy Dorottya ellen. Tehát ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ez a film valós történeten alapul. Nem lehet rajta vitatkozni – jelentette ki Kálomista Gábor producer az Origónak adott interjúban.

Az Elk*rtuk című politikai krimi társproducere a film TV2-n való sugárzása kapcsán hozzátette, hogy a baloldaltól most is számítanak majd kritikára, ennek ellenére a film éli az életét, sikeres és az emberek szeretik.

A film sikerességét Kálomista azzal magyarázta, hogy

Nálunk nem csináltak még hasonlót, pedig az, hogy a közelmúlt eseményeit veszi górcső alá a történet, abból táplálkozik, az szerintem sokkal több embert megérint. Főként azokat, akik részesei vagy elszenvedői voltak annak a cselekménysorozatnak, ami 2006-ban megtörténhetett Magyarországon.”

 

Ez a tény is fokozta az érdeklődés. A másik oka a magas nézőszámnak az, hogy a mozi a fiatalok terepe, és ők meg is találták az Elk*rtukban azt a szálat – akár a szerelmit, akár a történelmi részt –, amelyik megérintette őket. Mindannyian nagy örömmel néztük, hogy rengeteg fiatal volt kíváncsi a filmre, és reagált rá. Azt gondolom, hogy attól tud egy film sikeres lenni, ha olyan problémákkal foglalkozik, amelyek velünk élnek. A 2006-os események pedig még mindig mély tüskeként benne vannak a magyar nép lelkében.

A producer a baloldaltól újabb támadásokra számít a filmmel kapcsolatban.

Biztos vagyok benne, bár annyira nem zavar.

 

A múlt héten olvastam az egyik internetes újságban egy olyan interjút Lendvai Ildikóval, ahol a riporter bevallottan nem látta a filmet, és Lendvai Ildikó sem, ettől függetlenül hosszasan beszéltek róla.”

 

Lendvaitól ez egyébként nem áll messze, hiszen még cenzorként működött 1989 előtt.

 

Nyilvánvaló, hogy megpróbálják ismételten lehúzni a mocsárba, de mint annyiszor előtte, most sem fogják tudni ezt megtenni. Ez a film filmként él, hamarosan a nemzetközi vérkeringésbe is bekerül”

– fogalmazott.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére