Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szoboszlai Dominik lemaradhat a sorsdöntő Izland elleni meccsről

888.hu

2020.11.09. 12:30

A 20 éves középpályás Bulgária ellen sem tudott pályára lépni.

Hivatalos honlapján jelentette be a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata, hogy hat játékosnak is pozitív lett a koronavírustesztje, így az egész csapat karanténba kényszerült. Az osztrákok közölték azt is, hogy az októberi esethez hasonlóan törlik a válogatott játékosok behívóit, vagyis jelen állás szerint Szoboszlai Dominik ezúttal sem játszhat a nemzeti együttesben az Izland elleni csütörtöki mérkőzésen.

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Szoboszlai nincs a fertőzöttek között.

A játékosokat pénteken tesztelték, akkor csak negatív eredmények születtek, a pozitív tesztekről a vasárnapi, Rapid Wien elleni bajnoki meccs közben jött meg az eredmény. A Salzburg közleménye szerint annak érdekében, hogy mihamarabb tisztázódjon a különböző eredmények közötti ellentmondás, a futballistákra hétfőn újabb teszt vár, ami megváltoztathatja a hatóságok által ilyenkor előírt intézkedéseket.

A Nemzeti Sport szerint egyelőre nem tekinthető véglegesnek, hogy Szoboszlai kihagyja az Izland elleni mérkőzést, sok múlik a hétfői tesztek eredményén. Legkésőbb keddre kiderül, számíthat-e a középpályásra Marco Rossi szövetségi kapitány.

Az MLSZ a Twitteren tudatta, hogy Szoboszlai ma délután indult volna haza.


A Magyarország–Izland Európa-bajnoki pótselejtezőre csütörtökön 20.45 órakor kerül sor a Puskás Arénában, zárt kapuk mögött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére