Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szalai Ádám azt üzente: kerüljük a félreérthető megnyilvánulásokat!

888.hu

2022.06.11. 17:20

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az MLSZ Facbook oldalán megköszönte a szurkolóknak az angol és olasz válogatott elleni buzdítást és azt kérte, hogy a ma esti, németek elleni találkozón is mindenki kerülje a kirekesztő megnyilvánulásokat, hogy a csapat a későbbiekben is együtt énekelhesse a Himnuszt a drukkerekkel.

 

Szalai Ádám a Magyarország – Anglia mérkõzés végén a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

 

Telt ház lesz a Puskás Arénában, aminek a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám is nagyon örül, ugyanakkor egy kérést is intézett a szurkolók felé.

„Nagyon örülünk, hogy ismét együtt, telt házas stadionban várhatjuk a mérkőzést” – kezdte Szalai Ádám az a szurkolóknak címzett üzenetét..

„Tudjátok, hogy van még egy felfüggesztett zárt kapus mérkőzésünk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni – folytatta a csapatkapitány. – Ezért kérlek titeket, hogy kerüljétek a rasszista megfogalmazásokat, kerüljétek az olyan kirekesztő megnyilvánulást, illetve mondatokat, szavakat, amik esetleg a jövőben zárt kapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk Ti vagytok a legfontosabbak! Már többször bizonyítottátok, hogy Európában és az egész világon is páratlanok vagytok abban, ahogy buzdítotok minket, ahogy mellettünk vagytok az utolsó percig és ahogy a mérkőzés végén közösen együtt énekeljük a Himnuszt. Ez egy hihetetlen fontos erő számunkra, ezért kérlek titeket, hogy kerüljünk minden olyan megnyilvánulást, amire később esetleg rá lehet fogni, hogy kirekesztéssel kapcsolatos!”

„Tudjátok, hogy az UEFA az elmúlt években nem bánt velünk kesztyűs kézzel, ezt el szeretnénk kerülni a jövőben” – hívta fel a figyelmet a 83. válogatott mérkőzésére készülő csatár.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére