Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Idén megdőlhet a nézőszámrekord a Magyar Nagydíjon

Hungaroring

2022.03.22. 18:40

A több hely több nézőt vonz a Hungaroringre. Idén is bővül a mogyoródi pálya befogadóképessége, az elmúlt két hónapban öt új lelátó építéséről döntött a pálya vezetősége, mivel január közepén elfogytak az ülőhelyek a július végi Forma-1-es Magyar Nagydíjra. S mint kiderült, nem tud annyi plusz lelátó épülni, hogy arra ne keljenek el pillanatok alatt a jegyek.

 

Szóval az eddigi kialakított plusz helyek sem elegendőek, így jön a Super Bronz lelátó, amely újabb férőhelyeket kínál. Az új tribün a Bronz tribünök felett helyezkedik majd el a sikánnál, kitűnő rálátást biztosítva a pályacsíkra a hármastól a kilences kanyarig. A bennfenteseknek egy kis háttérinformáció: ezen a tribünön ültek annak idején Mika Häkkinen rajongói – akkor még Super Silver volt a lelátó neve.

 

Nem mondanám, hogy a tavalyi, több szempontból is izgalmas idényzáró után meglep a hatalmas érdeklődés, de hogy február közepén így állunk majd a jegyeladásokkal, arra talán még mi sem igazán számítottunk”

– nyilatkozta nemrégiben Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

„Mostanra megteltek azok a lelátók is, amelyek építéséről még január elején döntöttünk. Ez újabb feladat elé állítja a Hungaroring munkatársait, de sose legyen nagyobb gondunk annál, hogy új lelátók elhelyezésén kell törnünk a fejünket, s azon, hogy az állójegyet váltóknak újabb helyeket keressünk. A régi-új Pódium tribün férőhelyeivel együtt 9332 extra jegyet értékesítünk, így már valószínűleg tényleg túlszárnyaljuk a 2019-es látogatottsági adatokat. Akkor 230 ezer ember kísérte végig a Magyar Nagydíj történéseit, és csak vasárnap 92 ezren szurkoltak a Hungaroring lelátóin és domboldalain.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére