Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka megszólalt!

888.hu

2016.08.07. 21:11

Nem pihenhetett sokat, az immár olimpiai bajnok Hosszú Katinka. Ki tudja, mennyire Iron Lady Katka, de tény, hogy a hajnali győzelem és pazar világcsúcs után a 100 méteres hátúszás előfutamában azt hozta, amit kellett. 

Az előfutamban a világbajnok Seebohm mellett úszva jól kapta el a rajtot a magyar klasszis, harmadikként fordult, majd a második 50 méteren tartotta a pozíciót és 59:13-as idővel zárt.

Ez azt jelentette, hogy Hosszú  futamában a harmadik lett, az ausztrál Emily Seebohm (58.99) és a kanadai Kylie Masse (59.07) mögött. Összesítésben holtversenyben a negyedik legjobb idő az övé, Kathleen Baker, Emily Seebohm és Kylie Masse mögött. Katinka elégedett volt, de fáradt: 

Most csak az számított, hogy továbbmenjek, és ez sikerült. Hajnali fél négykor kerültem ágyba, addig tartott az egész procedúra, média, doppingvizsgálat, vacsora... Külön ünneplés nem is volt, sem időm, sem erőm nem volt rá. Egyébként kifejezetten jól aludtam, bár azt gondoltam előtte, hogy hú, ha megnyerem, és pláne így nyerem meg, akkor biztos forgolódni fogok... De nem, kipihentem magam, már amennyire egy ilyen úszás után, ilyen időbeosztás mellett lehetett. Most persze kérdezgetik, na, hogy ízlik a reggeli olimpiai bajnokként, milyen a víz olimpiai bajnokként? Hát, ugyanolyan. Nincs különbség. És nem is szabad ezzel foglalkoznom, nekem most szigorúan a következő versenyeimre kell koncentrálnom, úgyhogy most megyek, hogy pihenjek egy jót megint.” 

– írja az úszószövetség Facebook-oldala. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére