Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fradié a világ legjobb edzõje!

Nagy Gábor

2018.12.31. 11:10

Az FTC férfi vízilabdacsapatát irányító Varga Zsoltot választották a világ legjobb edzõjének, miután együttesével öt trófeát nyert 2018-ban.

Tökéletes évet zárt az Ferencváros férfi vízilabdacsapata, minden sorozatot megnyert, ahol elindult. Tavasszal megvédte címét az Eurokupában, majd 18 év után aranyérmes lett a magyar bajnokságban. Ezek után az új szezonban is folytatta sikerszériáját az együttes. A Fradi pólósai először az UEFA-szuperkupát emelhették a magasba, majd a Magyar Kupát és végezetül a Magyar Szuperkupát is. A szakosztály történetének legjobb évét zárta, ebben pedig elévülhetetlen érdemei vannak Varga Zsoltnak, aki a szakma elismerését is kivívta magának – írja a klub honlapja.

Valószínűleg ezért is döntött úgy a WWPCA, vagyis a világ vízilabdás edzőinek egyesülete, hogy az FTC vezetőedzőjét választja 2018 legjobbjának.

Hatalmas megtiszteltetés ez a díj. Több szempontból is örülök. Az első, hogy a szakma, a legjobb edzők engem tartanak érdemesnek erre a díjra. A másik, hogy úgy érzem ez annak a szemléletnek is a sikere, amivel dolgozom. Köszönettel tartozom a csapatomnak az elvégzett munkáért és azért, hogy bizalmat szavaznak nekem. Szeretném megköszönni a klub vezetésének az elmúlt évek támogatását és hitét bennem és a munkámban"

– mondta Varga Zsolt, miután megtudta, hogy ő lett az év edzője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére