Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros karmesterét nagyon frusztrálja, hogy felgöngyölítik a tevékenységét

888.hu - V4NA

2020.10.02. 14:00

Folytatja az üzengetést Gerald Knaus.

Gerald Knaus, a Magyarország elleni lejáratókampány fő szervezője, Soros György hű embere lett a V4NA topkövetője szeptemberben a Twitteren – számolt be a nemzetközi hírügynökség.

Gerald Knausról a Magyar Nemzet internetes portálja szeptemberben közölt cikksorozatot, amelyből kiderül, hogy a Euro­pean Stability Initiative elnöke ezer szállal kötődik a milliárdos spekulánshoz, illetve hogy a Soros-hálózat tagjaként a Magyarország ellen irányuló lejárató akciók fő szervezője.

A cikksorozatban részletesen ismertették, hogy a nyílt társadalom eszméjéért küzdő osztrák férfi hogyan és milyen eszközökkel szolgálja ki Soros György érdekeit, és ehhez milyen lobbihálózatot működtet. Rávilágítottak, hogy Knausnak és embereinek szinte minden fontos európai intézménybe bejárásuk van, legfőbb célpontjuk pedig Magyarország, illetve Orbán Viktor, akit több esetben szélsőjobboldali karakterként állítanak be.

A Soros karmestereként jellemzett férfi szeptember elején reagált is a Magyar Nemzet cikkére, kvázi felfedve magát. Azt írta Twitter-posztjában, hogy Magyarországon egyeseknek nem tetszik a munkájuk, és rámutatott, hogy csak még szomorúbbak lesznek ezek az emberek, ha majd megjelenik a migrációról szóló könyve.

Azt már mi írtuk meg, hogy Gerald Knaus neve ezenkívül Soros György lengyelországi akcióival kapcsolatban is felbukkan. A tőzsdespekuláns ugyanis számolatlanul önti a pénzt a lengyel Báthory István Alapítványba (Stefan Batory Foundation), amely amellett, hogy LMBTQ-szervezeteknek adományozott komoly összegeket, korábban közösen lobbizott Knausszal Lengyelország ellen.

Soros György embere szeptemberben a V4NA Twitter-fiókját is elkezdte követni, és az előző havi statisztikák szerint az oldal előző havi topkövetője lett – figyelt fel rá a V4NA közösségi médiaelemző csoportjának egyik kollégája.

Topkövetőnek egyébként az számít, aki abban a hónapban kezdte követni a fiókot, és a legtöbb követővel rendelkezik a saját oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére