Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma egyéves Karácsony „őszödi” beszéde, de vajon ki lehet a kiszivárogtató?

888.hu

2020.09.26. 17:00

Pont egy évvel ezelőtt került fel egy hangfelvétel Karácsony Gergelyről, amin megdöbbentő dolgokat fogalmazott meg MSZP-s és DK-s kollégáiról és a zuglói polgármesterként átélt mutyikról.
„Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak.”

Ez és hasonló mondatok hangzanak el a jobboldalisággal egyáltalán nem vádolható Herbál Reality YouTube csatornájára feltöltött felvételen, amit először a Soros-blog és más baloldali portálok vettek észre tavaly szeptemberben.

Az akkor még csak főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely a Zuglóban tapasztalható korrupcióról, lopásokról, életveszélyes fenyegetésekről beszél.

A Horváth Csaba egyébként egy kurva nehéz falat, mert a Horváth Csaba sajnos egy szikla ebben a konstrukcióban, jobban, mint a Tüttő Kata vagy bárki...

...Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni.

Az eredeti felvételen eltorzított hangon szólalnak meg az őt kérdező személyek. Karácsony később azt nyilatkozta, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, nem formális és ez szerinte a gyerekzsivajból is hallatszik.

A következő videón hallható – az eltorzítottból visszaállított – hangok több személyre utalnak (egy idősebb nő és egy fiatal férfi hallatszik a felvételen):


Bár a titkosszolgálati módszerekkel történő lehallgatás balos teóriája már tavaly megdőlt, amennyiben valaki felismeri ezt a két személyt, kiderülhet, hogy konkrétan kinek köszönhetjük Karácsony „igazságbeszédét” és azt is, hogy ők most épp hol, milyen pozíciót töltenek be a balliberális hierarchiában.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére