Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bors: A Jobbik egyik alelnökének élettársával erőszakoskodhattak

888.hu - Bors

2022.05.05. 10:45

A lap által megkérdezett jogi szakértők szerint a megvalósult bűncselekmény erőszakos nemi közösülés kísérlete.

 

A Bors szerint az áldozatot, egy 24 éves hölgyet jobbikos politikusok felcsalták és bezárták egy szobába, majd

a tettes levetkőzött és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni.
Kizárólag az illető hölgy lélekjelenlétén múlott, hogy ez végül nem sikerült – írták.
Információik szerint Jakab Péter pártelnök és elhíresült kabinetfőnöke, a „Mamuszos” Molnár Enikő is tanúja lehetett a botránynak, annak minden részletéről tudomást szerezhettek.
A hölgy egy beadvánnyal fordult a Jobbik etikai bizottságához, az ügy kivizsgálását, a tettes megbüntetését követelve. A vezetés azonban igyekszik hetek óta eltussolni az ügyet. Így miután nem történt előrelépés az ügyben, az áldozat hivatalos feljelentést tett, a nyomozás a Borsonline szerint már megkezdődött.

A lap úgy tudja, hogy az elképesztő esetre még tavaly decemberben, egy vidéki jobbikos rendezvényen került sor, ahova kizárólag vezető politikusok kaptak meghívást. Ott volt Jakab Péter pártelnök és a kabinetfőnöke is, más pártvezetők társaságában. Az áldozat szerint utólag gyanúra adott okot, hogy az élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik egyik alelnökét külön kérése ellenére sem hívták meg a vidéki rendezvényre.

 

A 24 éves hölgy választókerületi szervezőként dolgozott a Jobbiknak. Ahogy több hivatalos beadványban, aláírásával is megerősítve rögzítette, gyanútlanul ment el abba a vendégházba a Szabolcs-Szatmár megyei Ököritófülpösön, ahol a bűncselekmény történt.

A Bors megszerezte az ügyben született beadványokat, iratokat, amelyekből világosan kiderül, hogy

bűncselekményről, erőszakos nemi közösülés kísérletéről van szó.

 

A lap szerint a Jobbik egyik vezető politikusa, aki korábban polgármester is volt, az áldozatot felcsalta egy szobába, míg egy másik jobbikos politikus kívülről rájuk zárta az ajtót. A bűncselekmény elkövetésére olyan alaposan felkészültek, hogy még egy testőrt is az ajtó elé állítottak.

A tettes ezután obszcén szavak kíséretében letolta a nadrágját és berántotta a tiltakozó hölgyet a fürdőszobába. Hozzászorította a falhoz, levetkőzött és nemi szervét hozzá szorítva erőszakosan közösülni próbált.
– részletezte a Bors. Tudomásuk szerint egy másik jobbikos politikus, aki józan maradt, meghallva a segélykiáltásokat végül az áldozat segítségére sietett. Behatolt a szobába és addig dörömbölt a fürdőszoba ajtaján, míg a tettes kénytelen volt kinyitni az ajtót, s a hölgy ki tudott menekülni.

 

A bűncselekményről Jakab Péter csak azért szerzett később tudomást, mert éppen ekkor, az egyik hivatalos beadványban rögzítettek szerint „olyan részeg volt, hogy egyik testőre sem tudta talpra állítani”…

 

A Bors úgy tudja, hogy az áldozat a történtek után elmenekült a helyszínről, miközben azonnal hívta élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik alelnökét, aki néhány nappal később a Parlament épületében személyesen szóvá is tette a történteket Jakab Péter pártelnöknek és kabinetfőnökének, Molnár Enikőnek.

Ezután fordultak hivatalos beadvánnyal a párt etikai bizottságához. A lap azt írja, Jakab Péter és Molnár Enikő azonban minden befolyásukat latba vetve azóta is igyekeznek eltussolni a bűncselekményt. Nem voltak hajlandók még a kért etikai vizsgálat megindítására sem.

A nemi erőszak áldozatául esett hölgy ezután fordult a bűnüldöző hatóságokhoz.

 

Az eredeti cikk ITT érhető el.

 

Frissítés:

A Jobbik a Facebook-oldalán reagált az ügyre. Mint írják:

„Aljas, habonyi hazugságokkal teletűzdelt lejáratási kísérlet zajlik a tisztújításra időzítve, ami a szokásos végeredménnyel fog zárulni: a hazug fideszes lap pert fog veszteni és megfizet a koholmányaiért. A cikkben állított hazugságokkal szemben a valóság az, hogy a Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette. A hazugságokkal szemben a szükséges jogi lépéseket ezúttal is megtesszük.”

 

Jakab Péter, a Jobbik elnöke szintén a Facebookon reagált. Azt írta:
„Szombaton tisztújítás lesz a Jobbikban. Ma meg is érkezett a fideszes nehéztüzérség, hátha... Soha ne higgy a Fidesz-médiának. Hazudnak! A jogi lépéseket természetesen most is megteszem.”

 

 

Frissítés 2:

A hölgy élettársa, Szilágyi György a Telexnek nyilatkozva elismerte:

a történet igaz abban a formában, ahogyan a lapokban megjelent.

 

Azt is elmondta a lapnak, jó ideig valóban nem indult belső vizsgálat a pártban az esettel kapcsolatban, hiába kezdeményezte ő magánbeszélgetéseken, hogy foglalkozzon ezzel az elnökség. „Még csak elnökségi ülés sem volt december óta.” – mondta. Miután a személyes közbenjárás ily módon kudarcba fulladt, a sértett úgy döntött, hogy a párt etikai bizottságához fordul, ez 10 nappal ezelőtt történt meg, a rendőrségi feljelentés pedig a mostani hét keddjén.

Szilágyi azt is elmondta a Telexnek, hogy az élettársa „nem akart a Jobbiknak ártani, nem akart a figyelem középpontjába kerülni. Végig abban bízott, hogy a párt vezetése nagyon gyorsan kezelni fogja az ügyet és igazságot szolgáltat”, ám ez mostanáig nem történt meg.

 

Frissítés 3:

Dr. Apáti István korábbi jobbikos, jelenleg pedig a Mi Hazánk parlamenti képviselője – miután értesült a botrányról –, érdeklődni kezdett a választókerületében az esetről, majd információkat is közölt a közösségi oldalán:

Még tavaly decemberben Ököritófülpösön került sor egy disznótorra, ahol egy idő után elszabadultak a szexuális indulatok: ösztönlények próbáltak mélyen megalázni egy fiatal hölgyet. Jelenleg minden jel arra utal, hogy a 24 éves lánynak csapdát állítottak, amely növeli a feltételezett elkövetők felelősségét. Ha már ezek a nyomorultak akkor ilyen gyáván viselkedtek, most lehetőséget biztosítok számukra, hogy bátran vállalják a felelősséget a tetteikért.”

 

Hozzátette, hogy ha bebizonyosodik a nemi erőszak kísérlete, és Jakab Péter tudott a történtekről, akkor „végleg el kell tűnnie a politikából, sőt felelnie kell bűnpártolásért is”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére