Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György blogja szerint provokáció az, ha Orbán Viktor kiáll a gyermekek védelme mellett

Prokaj Dávid

2021.06.27. 16:17

A hírhedt fake news-gyár 444.hu firkászai megírtak egy hosszú cikket, melyben annyit sikerült megtudnunk, hogy a felvilágosult és civilizált Nyugaton még mindig nem olvasták el a törvényt.

 

 

A hosszú szövegben rögtön bemutatja a 444, hogy a legutóbbi Európai Tanács ülésén a kormányfők többsége elsápadtan, megrökönyödve vették tudomásul azt, hogy megszületett a pedofilellenes törvény – melyet ők szándékosan csak „homoszexualitás megjelenítését tiltó magyar törvényként” hivatkoznak. Állításuk szerint habár nem is volt napirenden ez a téma, szükségét érezték a progresszív politikusok „falhoz szorítani” Orbán Viktor miniszterelnököt. Azt a kormányfőt, akit a magyar választók hatalmas többsége választott meg 2018-ban miniszterelnökké, így megadva neki azt a lehetőséget, hogy egy olyan törvényt alkosson a magyar népnek, mely a gyermekek védelméről szól.

Jól mutatja ez az eset is, hogy a nemzetközi baloldal szemében az, aki ki mer állni a hagyományos családmodell vagy épp a gyermekek védelme mellett, az egy mucsai tahó, akinek – szerintük legalábbis – semmi keresnivalója nem lenne a nyugati szalonokban.

A törvény nem arról szól, hogy a homoszexuális magyarokat bármiből is diszkriminálnák, vagy éppen üldöznék. Homofób törvényről hadoválnak, de még senkinek nem sikerült bemutatnia azt, hogy a törvény melyik részében található meg ezt a diszkriminatív eset.

Ennek ellenére hatalmas lobbitevékenység indult meg, és sehol nem írnak a pedofilellenes törvény megszületésének fontosságáról és nagyszerűségéről, ehelyett a nyugati politikusok is beálltak az LMBTQ propagálása mellé.

Vitázhattak volna többek között a migrációról is, és annak veszélyeiről, melyet legutóbb élesben is megtapasztalhatta a germán nép. Angela Merkel mégse ezzel foglalkozott, még a magyar szurkolókat ért vegzálását se ítélte el. Egy szurkoló még mindig Németországban tarózkodik azért, mert kiment szurkolni a magyar válogatottnak Münchenbe. Igen, véhetően a szurkulók a meccs előtt kifejezték a véleményüket a szivárványos LMBTQ lobbi provokációjáról, viszont ez a véleménnyilvánítás megtörtént a másik fél részéről is – színes zászlók osztogatásával és rendőrök által a pályára beengedett férfival. Ezeknek az eseményeknek mind meg se kellett volna történnie, az egész napnak a meccsről kellett volna szólnia, de a fenséges Nyugat ez másként gondolta.

Kihasználnak minden alkalmat a magyarok vegzálására és sarokba szorításával. Jól látható, hogy rálépett a magyar kormány az újliberális Nyugat tyúkszemére.

Legutóbb pedig Mark Rutte állt a károgók színpadára, és csatába indult a holland válogatott sztárja, Georginio Wijnaldum is, aki egy minimális huhogást is hall akár egy nézőtől, akár egy bagolytól, ő levonul a plyáról – a szivárványos karszalagjával együtt persze, ami csak véletlenül díszeleg a karján.

Most látható csak, mennyire fontos volt az, hogy Magyarország kijelentette:

az anya nő, az apa férfi.

És amíg ők sivalkodnak, addig a magyaroknak nem kell semmi mást tenniük, csak egy kávét kérniük. Mert az igazság a mi oldalunkon van. És ez előbb vagy utóbb, de ismét be fog igazolódni.

Jó kijózanodást kívánunk Rutténak, Merkelnek, és azon nyugat-európai politikusnak, aki civilizációs vivmányként tekint erre az őrületre.

A magyarok melletti kiállást pedig köszönjük a szlovén Janez Jansa és a lengyel Mateusz Morawiecki kormányfőknek. Imádkozunk azért, hogy idővel többen is csatlakozzanak hozzájuk.

Ez lenne az Európai Unió jövőjének érdeke is.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére