Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hoppá! Nyomozás indult Niedermüller uszító szavai nyomán

M. Kovács Róbert

2020.02.13. 15:21

Közösség elleni uszítás bűntett gyanújával indított nyomozást a Gyurcsány-párt polgármestere, Niedermüller Péter „fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakra” vonatkozó kirekesztő megjegyzése miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda – jelentette be Facebook-oldalán az ügyben feljelentést tett Civil Összefogás Fórum. Ha az ügy Niedermüller elmarasztalásával végződik, akár három évet is kaphat.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság a mai napon arról tájékoztatta a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró Lomnici Ügyvédi Irodát, hogy a 2020. január 31-én tett feljelentésünkben megjelölt közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatosan” – közölte Facebook-oldalán a Civil Összefogás Fórum.

Úgyhogy itt lesz az ideje befejezni a további „nemisaztmondta”, „nemúgyértette” típusú szerecsenmosdatást, hiszen

a hatóság ezek szerint megállapította, hogy a DK korábbi EP-képviselőjének szavai alkalmasak lehetnek arra, hogy kimerítsék a Büntető törvénykönyv „közösség elleni uszítás” című tényállásában leírtakat:

Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen, (na ezt most véletlenül pont nem...)

b) valamely nemzeti, etnikai (pipa), faji, vallási (pipa) csoport, illetve annak tagja ellen, vagy

c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra (pipa) tekintettel – erőszakra vagy gyűlöletre uszít (rémisztő képződmény, borzalmas családelképzelés...), bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Niedermüller a következőket mondta az ATV 2020. január 20-i „A nap híre” című műsorában:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

De a következő lépés nyilván az lesz Gyurcsányéktól, hogy a „rendőrállam meghurcolja Niedermüllert”. Aki hajlamos lenne ennek az érvelésnek bedőlni, annak ajánljuk figyelmébe a Btk. fenti megfogalmazásait...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére