Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hónapok óta mantrázza ugyanazt migránsügyben az uniós biztos

888.hu

2020.11.25. 17:15

2020. november 24.: A migránsok már most az európai társadalom részét képezik. 2020. május 18.: Sok olyan ember van köztünk, akik migrációs háttérrel rendelkeznek, és ők is közénk valók, a részeink.

Na, megint ott vagyunk, ahol a part szakad a migráció ügyében.

Tegnap az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók társadalmi integrációjáról és a befogadásáról szóló cselekvési tervét, amelyben rögzítették, hogy

mivel a bevándorlók és a bevándorlóháttérrel rendelkező európaiak jelentősen hozzájárulnak az Európai Unió működéséhez, az Európai Bizottság fel akarja számolni azokat az akadályokat, amelyek gátolhatják részvételüket, és befogadásukat az európai társadalomba.

A „debütáláson” részt vett Ylva Johansson belügyi biztos is, aki a migrációért is felel. Azt mondta, a migránsok már most az európai társadalom részét képezik. További befogadásuk és integrációjuk minden fél számára előnyös helyzetet, egy ellenállóbb társadalomba való gazdasági szempontú befektetést jelent.

Sok migráns van Európában, a következő években azonban még több migránsra lesz szükség, ugyanis az európai egy öregedő társadalom, amelynek hamarosan munkaerőre lesz szüksége”

– közölte.

Johansson asszony azonban mintha pár hónappal ezelőtt már elmondott volna valami hasonlót.

A svéd Nyheter Idag című portál számolt be májusban arról, hogy a biztos a Friends of Europe nevű szervezetnek adott interjút, amelyben elmondta, hogy a bevándorlás kérdésében mindig vannak olyan szélsőjobboldali, rasszista és idegengyűlölő hangok, amelyek abnormálisnak akarják beállítani a migrációt.

Ez nem így van. A migráció normális, és generációk óta velünk van. Sok olyan ember van köztünk, akik migrációs háttérrel rendelkeznek, és ők is közénk valók, a részeink”

– fogalmazott.

Állítása szerint Svédországban például az orvosok negyede nem az országban született, többségük ráadásul nem is az Európai Unió területén.

A minden bizonnyal hiánypótló munkát végző Friends of Europe egyébként teljesen véletlenül szerepel Soros György kifizetési listáján.

A Nyílt Társadalom Alapítvány adatbázisa szerint a szervezet 2016-ban 160 ezer dollárt (48,5 millió forint) kapott a Soros-alapítványtól.

Azt pedig már az Alapjogokért Központ kutatásából tudhatjuk, hogy Ylva Johansson előszeretettel tárgyal Soroshoz köthető lobbiszervezetekkel is.

Johansson ötször találkozott az Amnesty International képviselőivel.

Ebből négy alkalommal az új migrációs megállapodás kérdése került napirendre, és csupán egy alkalommal tekintették át a migránsok helyzetét a Covid-19-járvány idején.

Soros György csak 2018-ban több mint 2,2 millió dollárral (667 millió forint) tömte ki a szervezetet.

Az uniós biztos továbbá kétszer egyeztetett az International Rescue Committee nevű NGO-val. Ez a szervezet 2018-ban háromszor is sikeresen pályázott

az OSF támogatására, összesen 165 ezer dollárt (50 millió forint) kapott.

A European Council on Refugees and Exiles (ECRE) nevű szervezet is összehozott egy találkozót az uniós biztossal. Az NGO hivatalos honlapján a támogatók között feltűnik az OSF és a Sigrid Rausing Trust is, amely szintén Soros Györgyhöz köthető.

A tőzsdespekuláns alapítványa 121 ezer dollárt (36,7 millió forint) adott az ECRE-nek 2018-ban.

A Global Refugee Sponsorship Initiative (GRSI) is bejutott Johanssonhoz. A honlapjuk szerint ez a szervezet többek között a kanadai kormány, a Nyílt Társadalom Alapítványok és az ottawai egyetem közös kezdeményesére jött létre.

Az OSF 2018-ban 292 ezer dollárt (88,6 millió forint) adott az egyetemnek, hogy a GRSI megerősítését támogassa.

A Greek Forum of Refugees szintén Soros pénzéből működik.

2017-ben 200 ezer dollárt (60,6 millió forint) kaptak az OSF-től.

Az Open Society European Policy Institute pedig lényegében Soros György alapítványának Európába kihelyezett helytartó szervezete.

Az Oxfam International közvetlenül nincs feltüntetve a Soros-alapítvány adatbázisában, azonban az Oxfam America igen.

Ez a szervezet 2018-ban több mint 1,1 millió dollárt (333,7 millió forint) tudott bezsebelni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére