Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete és nő: Lashana Lynch lehet az új 007-es

Nagy Gábor

2019.07.15. 08:48

Érzékenyítő kúrába kezdett a James Bond-széria is.

Mióta kiderült, hogy Daniel Craig (egy fehér és angol színész) utoljára játssza el a legendás brit titkos ügynök szerepét, folyamatosan mennek a találgatások, hogy ki lenne az ideális utódjelölt a következő filmekben. Bennfentes pletykagyárak több nevet is bedobtak már a köztudatba, de mivel még nem tudni, hogyan végződik a jubileumi 25. Bond-film – mert egyrészt még most is forgatják, másrészt csak jövő tavasszal kerül a mozikba –, spekulációnak tűnt az összes jelölt neve.

A Daily Mail azonban most belsős információkra hivatkozva azt írja, hogy egyrészt egyáltalán nem lesz szokványos a jubileumi Bond-film vége, így nyitva áll az ajtó azelőtt, hogy egy egészen új karakter vigye tovább a 007-es ügynök szerepét: James Bond, a legendás fehér férfi ügynök visszavonul, a számát pedig egy afroamerikai női kém veheti át. Vagyis James Bond megmarad annak, aki volt, de az azonosítóját más viszi tovább.

A brit lap az utód nevét is bedobta: állítólag Lashana Lynchről, egy jamaicai származású, de már Nagy-Britanniában született színésznőről van szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére