Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A NASA-nál is tombol a progresszív elmebaj

888.hu

2022.01.14. 13:40

A NASA-nál úgy fest lassan háttérbe szorulhatnak a tudományos célok a woke-ideológia mellett. A szervezet főfelügyelője új jelentésében arról értekezik, hogy az ügynökség nem elég sokszínű. 

A jelentés szerint a NASA adatbázisaiból hiányoznak azok a demográfiai adatok, melyek szükségesek ahhoz, hogy a sokféleségi célokat teljesíteni tudják.

Ezek a sokszínűségi célok, pedig arról szólnak, hogy már elért tudományos eredményeket most ne fehér férfiakkal, hanem nőkkel és nem fehér férfiakkal érjék el ismét. Például, hogy nőt küldjenek a holdra.

„Azt is megállapítottuk, hogy az Űrhajózási Hivatal személyzeti adatbázisai nem tartalmaznak átfogó demográfiai információkat – faj, nemzeti származás, nem, születési hely, iskolai végzettség vagy fogyatékosság -, amelyek az űrhajósok sokszínűségére, méltányosságra, befogadására és hozzáférhetőségére vonatkoznak, és nem követik nyomon a testület demográfiai összetételét az idők folyamán”

– áll a jelentésben.

A jelentés után pedig, hogy egy pillanatra se álljon le a szervezeti „jóemberkedés”, javaslatot tettek arra, hogy ezentúl több adatot tartsanak számon az űrhajósokról. A tudományos missziók résztvevőit tehát a jövőben nem csak a jelentkezők képességei alapján, hanem származásuk és különböző identitási hovatartozásaik is válogathatják majd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére