Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soroshoz köthető csoportok állnak a bevándorlók nyomon követésének leállítása mögött

888.hu

2022.02.24. 14:30

A képviselőházi demokraták számos olyan csoporttal dolgoznak együtt, amelyek kapcsolatban állnak Soros György milliárdossal, annak érdekében, hogy megszüntessék az Egyesült Államokban tartózkodó illegális migránsok megfigyelését és nyomon követését.

 

Rashida Tlaib, Chuy Garcia és Ayanna Pressleyák demokrata képviselők a Bevándorlási és Vámhivatal (ICE) intenzív felügyeleti programját (ISAP) veszik célba, amely közel 151 000 határátlépőt és az Egyesült Államokba engedett illegális bevándorlót felügyel és követ nyomon, amíg a bevándorlási bírósági meghallgatásukra várnak.

A Breitbart News által megszerzett és átnézett levéltervezet szerint a képviselők „terhes felügyeletnek” nevezik a programot, mivel előírja a határátlépők és illegális bevándorlók számára a bokamonitorok viselését és mobilalkalmazáson keresztüli megfigyelését.

 

A demokraták azt írják, hogy Bidennek el kellene rendelnie az ISAP „de-eszkalációs felülvizsgálatát”

azzal a céllal, hogy megszüntesse a programban jelenleg részt vevő több ezer határátlépő és illegális bevándorló nyomon követését és megfigyelését.

 

Egy, a Breitbart Newshoz közel álló forrás szerint a levél mögött különböző, a nyitott határokat támogató csoportok állnak, amelyek közül néhányan pénzügyi kapcsolatban állnak Sorossal, és zárt ajtók mögött tartott megbeszéléseken dolgoznak együtt a demokratákkal a tömeges migrációs prioritásaik kidolgozásán.

 

Az egyik ilyen csoport, a Just Futures Law, mélyen beágyazódott az Abolish ICE mozgalomba, és partneri kapcsolatban áll Soros Nyílt Társadalom Alapítványával.

A Just Futures Law-nál azon dolgozunk, hogy megvédjük és erősítsük a bevándorlók jogait és a faji igazságosságot szervezők és közösségi csoportok erejét”

– mondta a csoport egyik vezetője:

A United We Dream szervezet is jelentős pénzügyi kapcsolatban áll Sorossal, és fontos részét képezik az Abolish ICE mozgalomnak, csakúgy, mint a Community Justice Exchange és a Mijente csoportok.

 

A csoportok fő célja „a deportálási és fogva tartási rendszer megszüntetéséért folytatott küzdelem”, amely az aktivisták szerint „magában foglalja a büntetőjogi és a bevándorlási fogvatartási rendszer együttműködésének megszüntetését, a bevándorló közösségek megfigyelésének megszüntetését, és a migrációhoz való jog támogatását”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére