Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

George Soros segítő kezet nyújt a demokratáknak: rádióállomásokkal dezinformálná a hallgatókat

888.hu

2022.06.08. 11:20

Célpontjai ezúttal a spanyol ajkú amerikaiak Miamiban, akiknél nagy népszerűségnek örvend Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó.

 

A kormányzó egy 60 másodperces, közérdekű hirdetéssel figyelmezteti a hispánokat, hogy Soros György progresszív milliárdos beavatkozik az újraválasztási kampányba azzal, hogy spanyolajkú rádióállomások (WAQI-AM és WQBA-AM) felvásárlásába kezdett Miamiban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a hallgatókat dezinformálni tudja. Közleményében kifejti, hogy a spanyol nyelvű „Alerta” nevű reklámot ezeken a miami rádióállomásokon fogja futtatni.

A Latino Media Network egy 18 spanyol ajkú rádióállomásból álló, újonnan létrehozott csoport, mely részben a Lakestar Finance nevű befektetési csoport finanszíroz, amely a Fox News szerint a Soros Fund Managementhez kötődik.

Ron DeSantis az üzenetében jelzi, hogy Soros György a vásárlással összefogott Biden támogatóival, hogy megvegyék ezt az állomást a TelevisaUnivisiontól, majd azt az ideológiai programjaikkal árasszák el.

 

Soros és csatlósai tudják, hogy mit képvisel ez a közösség az amerikai szocializmus elleni harcban. Ezt a közösséget nem fogják összezavarni.”

– jelentette ki, hangsúlyozva, hogy Ron DeSantis vezetésével Florida szembe fog szállni a vállalati médiával és a baloldali dezinformációval.

 

Nem meglepetésszerű, hogy a demokraták Soros György segítségére szorulnak. Ugyanis Florida államban hatalmas támogatottságra tettek szert a konzervatívok, beleértve a spanyolul beszélő hispán közösséget is. Ennek okát DeSantis kampánycsapata abban látja, hogy a kormányzó nagy hangsúlyt fektet az oktatásra, a közbiztonságra és más családközpontú politikákra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére