Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Grégor Puppinck a 888-nak: Az európai intézmények eszközök a globális kormányzat kezében

888.hu

2022.06.02. 15:00

Az európai intézmények jelenleg eszközök a globális kormányzat kezében. Egy nemzetek feletti kormányzatnak az eszközei. A veszély az, hogy a nemzeteink alá vannak rendelve ezeknek az intézményeknek és így egy globális elitnek – mondta a 888.hu-nak a CPAC Hungary konferencián adott interjújában Gregor Puppinck, az Európai Jogi és Igazságügyi Központ (ECLJ) igazgatója.

 

888.hu: Hogyan értékeli a nemrég lezajlott a francia választások eredményét?

Grégor Puppinck: Szomorú vagyok, mert nekünk, konzervatívoknak megvolt az esélyünk, hogy megnyerjük a választásokat, ha összetartunk. Most pedig egy alapvető szakadást látunk az országunkban azok közt, akik a globalista nemzetek utáni jövőben hisznek és a azon franciák között akik franciák akarnak maradni. Ez egy pénzügyi szembenállás, egy osztály-szembenállás. Van egy felső osztály, akiknél a pénz van, akiknek hatalmuk van, akik tudnak utazni és akiknek nem kell szembesülniük a migrációval és a bizonytalansággal. Ez az osztály nyerte a választást és így tudja bebiztosítani az anyagi biztonságát. A francia társadalom nagy része viszont nem részesül ezekben. Ők szembesülnek a bizonytalansággal, ők élnek együtt a migránsokkal.

Most szembesülünk egy mélyebb szakadással a társadalmunkban, és ez nagyon veszélyes. Elsősorban rossz az országnak, mert újabb társadalmi feszültségeket provokálhat ki.

 

888.hu: Ennek fényében mit várhatunk Emmanuel Macron elnöktől?

Grégor Puppinck: Folytatni fogja az ország kiárusítását a bankok felé. Az ország még sosem volt így eladósodva. Mi most tartozunk egy banknak, aminek hatalma van az ország felett. Eladja az országot, eladja a stratégiai ágazatok cégeit külföldi érdekeltségű bankoknak, amerikai érdekeltségű bankoknak. Semmi jóra nem számítok. Az ország rosszabb és rosszabb lesz, de a felső osztály védve van. Ez egy fura helyzet.

 

888.hu: A jobboldal miért nem tud összefogni Macron legyőzésére?

Grégor Puppinck: Ez egy jó kérdés, talán azért, mert nincs egyetlen vezetőnk. Ez az egyik oka. Egy másik oka, hogy Franciaországban a média a jobboldalról jövőket olyanoknak mutatja, akik a hatalomra törnek. Magyarországon a miniszterelnök jobbközépről jön, itt sokkal könnyebb jobbközépről érkezni és akár még konzervatívabbnak lenni, mint a szélsőjobbról érkezni és kormányra jutni.

888.hu: Beszéljünk ez kicsit Soros Györgyről. Ön írt egy elemzést arról, hogy a Soros-féle civilszervezetek hogyan befolyásolják Európai Unió intézményeit, hogy látja mi ennek a tevékenységnek a legnagyobb veszélye?

Grégor Puppinck: Az európai intézmények jelenleg eszközök a globális kormányzat kezében. Egy nemzetek feletti kormányzatnak az eszközei. A veszély az, hogy a nemzeteink alá vannak rendelve ezeknek az intézményeknek és így egy globális elitnek. Amikor felfedtük Soros mély befolyását ezekre az intézményekre, akkor láttuk, hogy vannak az intézmények és nemzetek, de felettük van ez az elit, akik nemcsak az államot, de a szervezeteket is elnyomják. A legnagyobb fenyegetés, hogy ezek a szervezetek annak a pénzügyi elitnek a fogságába kerültek és ők az országokat is ez alá akarják rendelni.

 

888.hu: Magyarországon sokat hallunk a francia városok külső részeiről, ahol a migráció hatására no-go zónák alakultak ki és amelyek kifejezetten veszélyessé váltak. Hogy látja lehet erre hosszú távon megoldása a francia vezetésnek?

Grégor Puppinck: Az arabok szeretnek egy helyen, egy környéken együtt élni. Ők egy másik kultúrából jönnek, másik vallással és ezért abszolút értem, hogy ők együtt szeretnek élni. Azt is megértem, hogy az arab fiatalok nem vevők az testvériség és szabadság univerzális ideáira. Ezek nem is elegek az integrációhoz. Senki nem válik franciává elvont ideák hatására. Franciává válni a történelem révén lehet.

A nemek közti egyenlőséget, meg az abortuszhoz való jogot kötik a franciasághoz, és ezt a ők elutasítják.

Mi a megoldás? Nem látok megoldást. Azt látom, hogy egy részüket korrumpálja a modernitás és „semmiből jött nomádokká” válnak. Ezt reméli az elit, hogy gyökértelenné válnak.

888.hu: Mennyire veszélyes ez a franciákra nézve?

Grégor Puppinck: Én sok helyre már a saját városomban sem tudok elmenni, a lányaimat sem engedhetem, hogy egyedül sétáljanak az utcán és ehhez szoktunk hozzá. Két külön nép lakik egy helyen. Franciaországban két nép van, két vallással és két külön etnikummal. Párhuzamos társadalmak, melyek egy nap konfrontálódni fognak. Sok ember számít erre arra, hogy egy nap lesz ez a konfrontáció, ezért rengeteg francia annak alapján választ lakhelyet, hogy milyen hatással volt a környékre a migráció. Szóval sokan költözünk falvakba és biztonságos helyekre, ahol kevesebb a migráns és ahol szabadon és biztonságban tudunk mozogni. Lehet, őrülten hangzik, de én például nem költöznék Marseille-be.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére