Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Immár a tudomány is bizonyítja: a sokszínűség káros

Forisek Ádám

2019.10.07. 16:48

Sokan sokféleképpen, különböző hangerővel dicsérik a sokszínűséget, a toleranciát és az elfogadást. Innentől kezdve ideje inkább a tényeket figyelembe venni.

A Koppenhágai Egyetemen dolgozó Peter Thisted Dinesen és Merlin Schaeffer, valamint az Aarhusi Egyetem munkatársa, Kim Mannemar Sonderskov arra keresték kutatásukban a választ, hogy a tömeges bevándorlás és az ebből fakadó „társadalmi sokszínűség” milyen konkrét hatást gyakorol az emberi közösségekre.

A kutatás, amely az eddigi szakirodalom mellett 87 másik kutatás metaanalízisét is felhasználta, végül arra a következtetésre jutott, hogy minél nagyobb egy társadalmon belül a sokszínűség, annál inkább csökken a bizalom a közösség tagjai között.

Más szavakkal a tömeges bevándorlás erodálja az emberek egymásba vetett bizalmát, amely hosszabb távon a társadalomra nézve is romboló hatást gyakorol.

Mindez tovább erősíti a bevándorlás ellen szóló józan bizonyítékok sorát: az már eddig is ismert volt, hogy a migráció óriási mértékben ront a közbiztonságon, mint ahogy az is, hogy a migránsokra fordított anyagi források legnagyobb része kidobott pénz. Most már az is bizonyítást nyert, hogy a bevándorláspártiak szlogenjével ellentétben nincs semmiféle erő a „sokszínűségben.”

Ha egy társadalmat valaki színesnek akar látni, az maximum politikailag korrekt, de nincs megalapozottsága a valóságban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére