Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszatértünk! Politikai támadás érte a 888.hu-t és más jobboldali lapokat

888.hu

2022.03.29. 09:45

Kevesebb mint egy héttel a választások előtt ismeretlenek megtámadták portálunkat. A 888.hu hétfőn egész nap elérhetetlen volt.

 

Hétfőn reggel elérhetetlenné vált több online jobboldali portál, mint például a 888.hu, a Nemzeti Sport, a Metropol, a Figyelő, a Szabad Föld és a Mandiner. Az online lapokon nem sokkal a leállás előtt az alábbi üzenet jelent meg:

Ez a weboldal a kormányzati propaganda része! Elhozzuk az igazságot nektek! Kormányzati propaganda helyett független sajtót!”

 

Egyértelműen politikai hekkertámadásról van szó, hiszen a kicserélt szövegek helyén arról is lehetett olvasni, hogy Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt ígéreteiből már több tucat teljesült.

Emellett fontos megemlíteni, hogy a magyar sajtó ezen szegmense a baloldal számára számos kínos ügyet tár fel.

 

A tegnapi egyébként nem az első kibertámadás a jobboldali sajtó ellen. Legutóbb tavaly októberben tett kísérletet egy ismeretlen hekkercsoport bizonyos jobboldali portálok ellehetetlenítésére. Akkor az Origo, a most is érintett Mandiner, a békemenetet szervező CÖF–CÖKA honlapja ellen, valamint a Magyar Hírlappal szemben is indult terheléses támadás. A mostani, politikai támadás elkövetői egyébként az Anonymus-csoport tagjaiként állították be magukat, bár azt nem tudni, hogy tényleg ők állnak-e az incidens mögött.

A Mediaworks Hungary a rendőrséghez fordult és feljelentést tett.

 

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán reagált a támadásra.

 

Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek írni, mint a nemzetközi liberális mainstream média. Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása? A baloldal bűnözőket bérelt fel a kampányban? Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben? Úgy látszik, a »nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd«-ból eljutottunk a »ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk« dogmáig”

– fogalmazott Varga Judit.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére