Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN-nél képtelenek elfogadni, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint ők

888.hu

2021.01.20. 10:00

A Newsmax csatorna egyik műsorában a két műsorvezető, Emma Rechenberg és Shaun Kraisman azt állította, hogy a CNN cenzúrát alkalmaz, híreket hallgat el, és átmossa az emberek agyát.

A 888 már korábban is beszámolt arról, hogy a CNN egyszerűen képtelen felfogni, mit is jelent pontosan a sajtószabadság. A nemzetközi baloldali propagandagépezet zászlóshajójának legújabb ellensége a konzervatív Newsmax csatorna. Éppen ezért a CNN-en szakértők már azt követelik, hogy a kábelszolgáltatók vegyék ki a csomagjaikból a Newsmaxet. De ez sem elég nekik, konzervatív véleményvezéreket is elhallgattatnának. Szerintük meg kell akadályozni, hogy konzervatív influenszerek elérjék a tömegeket. Mint mondták, vannak emberek, akiknek a nézőközönsége nagyobb, mint a CNN-é.

Az elhallgattatás ötlete azonban ismerős lehet a történelemből, épp a Newsmax műsorából derül ki, hogy hol kell keresni a megoldást.

Brian Trascher politikai tanácsadó a Newsmaxen elmondta, hogy

propaganda tekintetében az amerikai balliberális médiumok, élükön a CNN-nel, hasonló elven működnek, mint a náci Németországban alkalmazott cenzúra.

Ezzel Trascher párhuzamot vont a Harmadik Birodalom és az amerikai csatorna agitációja között.

Ami mostanában az Egyesült Államokban zajlik, kísértetiesen hasonlít a 30-as évek Németországára. A Weimari Köztársaság idején az állami rendszer az alkotmányra épült. Lehetőség volt a szólásszabadságra vagy éppen a véleménynyilvánításra, akárcsak nálunk korábban. De a nácik 1933-as hatalomátvétele mindent megváltoztatott. Felfüggesztették az alaptörvényt, arra hivatkozva, hogy valaki felgyújtotta a Reichstagot. Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát”

– tette hozzá a politikai elemző.

Rick Gates, a leköszönő elnök, Donald Trump 2015-ös kampányának egyik fő szervezője szerint a CNN szinte az élet minden szegmensére kiterjesztette befolyását. A politikai szaktanácsadó úgy látja,

a televízió mindent elkövet annak érdekében, hogy elnyomja azokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint a liberálisok.

Hozzátette:

Már 4 évvel ezelőtt is támadta Trump elnököt a CNN. Erős cenzúrát alkalmazott, mert kedvező helyzetben volt. Nekünk azonban harcolnunk kell ez ellen. Ha nem tesszük, minden úgy lesz, ahogy azt a demokraták akarják. Rendkívül veszélyes, amit a CNN csinál. A legismertebb és legnagyobb csatorna az országban. Ha valaki nem úgy gondolkodik, vagy nem úgy beszél, ahogy azt a CNN elvárja, akkor a csatorna mindent elkövet annak érdekében, hogy átgázoljon rajta”

– mondta.
Konsztantinosz Szkarosz ügyvéd pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy

a mostani liberálisok valójában baloldali emberek.

Állítását példákkal támasztotta alá:

„Joszif Sztálin nem volt liberális, ahogy Fidel Castro és Nyikita Hruscsov sem. Ezek az emberek radikálisok voltak, akik rendkívül erős cenzúrát vezettek be és tartottak fenn. Azt halljuk a hírekben, hogy Guatemalán keresztül migránskaravánok tartanak az Egyesült Államok felé. A bevándorlókkal elhitette a balliberális média, hogy Amerika egy szabad ország, de valójában már nem az. Szégyenteljes, de már nem az.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére