Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terrorelhárítókat kellett bevetni, mert vegánok támadtak meg a húsipari dolgozókat

Bokor Gábor

2018.12.31. 09:30

Szürreális történet Nagy-Britanniából.

Az elmúlt hónapokban rengeteg támadás ért húsipari dolgozókat a munkájuk miatt. Az incidensek mögött rendszerint az egyre agresszívabb vegán közösség áll, akik már attól sikítófrászt kapnak, ha el kell haladniuk egy hentespult előtt a hipermarketben. 

William Sitwell, az egyik leghíresebb brit szakíró szerint a helyzet egyre bizarrabb, ugyanis a húsellenes közösség egyre keményebben próbál meg fellépni a húsiparból élők ellen, rendszeresek a fenyegetések és a támadások. Legutóbb arra is sor került, hogy a terrorelhárítókat kellett hívni, annyira elszabadult az egyik vegán tüntetés. 

A jelentések szerint Nagy-Britanniában többször előfordult már, hogy a vegánok betörtek egy-egy farmra vagy vágóhídra, ahol a vandalizmusukkal tetemes károkat okoztak, a tulajdonosokat és a munkavállalókat pedig azzal fenyegették meg, hogy megölik őket. 

Egyszer az egyik kóser vágóhídon azzal vádolták meg a zsidó munkásokat, hogy nácik"

– mesélték.

A rendőrség idáig is nagy erőkkel figyelte a harcos állatvédő aktivistákat, azonban az utóbbi időben annyira felszálló ágba kerültek a vegánok, hogy már inkább rájuk kell koncentrálni. Az egyre népszerűbb, semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztó közösség csaknem 443 millió fontos forgalmat generált csak a szigetországban. 

Szétvertek egy francia éttermet a "vegán terroristák"

Úgy tűnik, a francia vegánok nem annyira tolerálják, hogy vannak, akik más életmódot élnének, mint ők.

Egyszer a vegánokkal viccelődtem, utána megfenyegettek, hogy megerőszakolják a feleségem, felakasztják, majd levágják a nemi szervét, ennyire agresszívak ezek a vegánok."

– ismertette Sitwell. 

Az egyik legnagyobb brit vegán alapítvány a Viva! eddig több mint egymillió angol fontnyi támogatást szedett össze, köztük olyan hírességektől, mint Paul McCartney vagy Joanna Lumley. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére