Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muri Enikő: Persona non grata lettem az emberek szemében, amit nem tudok hova tenni

Prokaj Dávid

2022.03.18. 14:30

A Sugarloaf énekesnője a KarcFM műsorában elmesélte, hogy az elmúlt időszakban lelkileg nehéz időszakon megy keresztül miután támadások kereszttüzébe került, de büszkén vállalja nézeteit. Elismerte, hogy számára szimpatikus az, amit a magyar kormány képvisel.

 

Mint ismeretes, pár nappal ezelőtt az énekesnőt felkérték, hogy énekeljen fel pár sort a Nemzeti dalból, és szerepeljen az ehhez elkészített videóklipben, melyet ő elfogadott. Ezt követően azonban rengeteg kritikát és negatív reakciót kapott. Emlékezhetünk, hogy tavaly hasonló okok miatt hurcolták meg a közösségi médiában Tóth Gabi énekesnőt is.

A színész és énekesnő a közösségi oldalán hosszan kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban, valamint a Karc FM műsorában is mesélt érzéseiről.

 

 

Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy Nemzeti dalból ekkora őrület lesz, hogy gyakorlatilag szerepeltünk benne jó páran ebben a dalban, és én lettem a céltábla.”

– mondta az interjú során Muri Enikő. Hozzátette, hogy nem érti, hogy miért éppen az ő személye lett kipécézve, de kijelentette, hogy beleáll ebbe az ügybe.

 

Nem mondom, hogy jól lennék, mert az ember nem tudja ezt jól kezelni, de azt érzem, hogy ami nem öl meg, az mindig egy kicsit erősebbé tesz!”

 

Elmondta, hogy a kezdeti sokkból már kezd felállni, és nem gondolja, hogy azért, mert ok nélkül betámadták, neki el kellene dobnia egy 10 éves karriert magától, helyette beleáll ebbe és ezt örömmel fel is vállalja.

Csúnya és gusztustalan dolognak tartja, ha valakinek azon múlik a karrierje, hogy melyik politikai párttal vagy nézettel szimpatizál jobban, hogy mi az, amit ő a magáénak érez vagy mivel tud leginkább azonosulni. Nem egy robotnak, hanem egy érző embernek vallja magát, aki tele van álmokkal és tervekkel.

Úgy tapasztalja, hogy az életében eddig is voltak a baráti köreiben olyanok, akikkel nem egyezik mindenben a véleményük, mégis el tudják fogadni egymást.

 

Az a téma, amiről most beszélünk, az nem szól másról, mint az elfogadásról.”

 

Nem gondolja, hogy bármi rosszat tett volna, és azt se gondolja, hogy rosszul gondolkozna. Az énekesnő közölte, hogy nem kérte azt soha, hogy értsenek vele mindenben egyet.

 

Fogadjuk már el, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, nem kell hogy ugyanúgy lássuk a világot, tök jó, hogy különbözőek vagyunk, csak nem kell ezért bántani a másikat!”

– mondta az interjú során Muri Enikő.

Elmesélte, hogy első alkalommal ment ki a Békemenetre, azonban az eseményről nem osztott meg semmit a közösségi oldalán, mert nem szeretné, hogy azt gondolja bárki is, hogy ő meg szeretné győzni a követőit bármiről. Hozzátette ugyanakkor, hogy a menet során mindenki kedves volt vele és rengetegen védték őt és támogatásukat fejezték ki.

 

Ezt a közösséget sokkal elfogadóbbnak és kulturáltabb közösségnek érzem, mint azt, ami semmi másról nem szól, csak arról, hogyha valaki csinál valamit és nem ugyanazokat a nézeteket vallja, amit mondjuk én, akkor az már nem is ember.”

 

Kijelentette, hogy a támadások dacára nem szándékozik „homokba dugni a fejét”. Reméli, hogy ez nem hat ki a karrierjére, mert úgy gondolja: „nem ez határoz meg engem a pályámon, hanem hogy hogyan énekelek”.

Megjegyezte a Békemenettel kapcsolatban:

Olyan erőt éreztem, hogy én úgy mentem haza, hogy itt minden rendben lesz! Tehát ezt látva meg sem fordul a fejemben, hogy mondjuk április 4-én máshogy keljek föl, mint azon a napon.”

 

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére