Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét dílert fogtak el a Hős utcában

Bokor Gábor

2019.04.03. 08:55

Összehangolt akciót tartott a kõbányai rendõrség a Hõs utcában, a razzia során hét kábítószer-kereskedõt vettek õrizetbe - közölte a rendõrség szerda reggel a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a rendőrök kilenc lakást kutatattak át, és öt férfit, illetve két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt; összesen 18 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kihallgatásuk után a nyomozók négy férfit és két nőt vettek őrizetbe. Az ötödik férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

Tűcsereprogramot akartok? Hős utcát kaptok!

Megnéztük Budapest egyik drogparadicsomát, a Hős utcát és annak vonzáskörzetét. Augusztus óta ismét felkapott téma lett a magyar sajtóban a Kőbányán található Hős utca. Nem véletlenül. A hónap elején egy 25 éves nőre támadtak rá a semmiből az 1-es villamoson. A támadók a nőt pofon vágták, haját megtépkedték, az arcát pedig összekarmolták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére