Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyûlölöd Trumpot? Akkor sok szeretettel várnak a libsik legújabb szállodájukban

Forisek Ádám

2017.11.15. 19:30

A hotel kizárólag a Trump-ellenes "progresszivizmussal" szimpatizáló vendégeket várja. Ez is sikerült a liberálisoknak!

A Bloomberg honlapján közzétett ismertető szerint a "libsihotel" valószínűleg 2018 tavaszára fog elkészülni Washingtonban. Az épületen belül a tervek szerint éjjel-nappal egy filmet fognak vetíteni, amelyben a 2012-es és 2016-os elnökválasztásról lehet majd jeleneteket látni. A film azt a kérdést kívánja feszegetni, hogy „miképp jutott Amerika odáig, ahol most tart”.

Ez lesz a világ első politikailag elkötelezett szállodája, és az a célja, hogy egyfajta „béke szigeteként” működhessen Washington liberálisai számára.

A helyszín a liberális aktivizmus és a polgári kezdeményezés ötlete köré épül. A liberális filozófia a vendég tartózkodásának minden részletét meghatározza – néha egyértelműen, néha kevésbé.”

 

Hogy ennek fényében vajon mentolos cukorkákat is lehet-e majd kapni a sok visítozás után, az nem derül ki az ismertetőből.

A 209 szobásra tervezett hotelben az elképzelések szerint be lehet majd ülni előadásokra, és helyi művészek „alkotásait” is ki fogják állítani az épületben. A megfáradt liberálisok az ideológiai előadások után a wellness részlegen pihenhetik ki magukat reiki vagy meditáció által.

A kezdeményezés vezetője, Katherine Lo szerint

a cél nem az, hogy a hotel egybehozza a jobb- és baloldaliakat, hanem hogy egy nemileg és etnikailag sokszínű társaságot hozzon össze.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére