Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: én majd helyreállítom a rendet

Bokor Gábor

2016.07.09. 21:08

A dallasi merénylet után kritizálta a republikánus elnökjelölt az ország közbiztonságát, majd kijelentette, ha kormányra kerül, nem fogja hagyni, hogy ilyen még egyszer elõfordulhasson.
WASHINGTON, 21:08

A dallasi merénylet után kritizálta a republikánus elnökjelölt az ország közbiztonságát, majd kijelentette, ha kormányra kerül, nem fogja hagyni, hogy ilyen még egyszer előfordulhasson.

Donald Trump, a republikánusok elnökjelölt-aspiránsa péntek este Facebook oldalán megosztott videójában fejezte ki megrendülését a dallasi merényletekkel kapcsolatban.

“Pár héttel ezelőtt találkoztam a mostani áldozatokkal a texasi utam során. Õk nem csak rendőrök, hanem apák, anyák, férjek és feleségek. Egy egész ország gyászolja most őket. Ez az aljas támadás nemcsak a rendőreink ellen irányult, hanem családok, sőt egy egész ország ellen.”

– mondta Trump.

“A halálesetek rávilágítanak, hogy nagyon sokat kell tennünk azért, hogy minden amerikai biztonságban érezze magát az országban. Túl sok amerikai él elképzelhetetlen nyomorban, sajnos sokuk úgy látja, egyetlen megoldás, ha a bűnözés útjára lépnek. Ahhoz, hogy megelőzzük az ilyen eseteket, munkahelyeket kell létrehoznunk. A gyerekeinknek nem ilyen világban kellene élniük. Ahhoz, hogy változtassunk a jelenlegi állapotokon, össze kell fognunk, hogy ismét biztonságos országot kreáljunk az Egyesült Államokból”

– pontosított az milliárdos üzletember.

 

A támadás miatt Donald Trump megszakította Miamiba tartó kampányútját. Péntek délután a floridai nagyvárosba kellett volna mennie, de a dallasi merényletek miatt lemondta útját. 

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére