Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump betiltaná, hogy a biológiai férfiak nők között sportoljanak

888.hu

2022.02.01. 10:00

Donald Trump volt amerikai elnök arról beszélt egy republikánus gyűlésen, hogy ha újra elnök lesz, akkor meg fogja tiltani, hogy biológiai férfiak nők között sportoljanak.

 

Donald Trump megfogadta, hogy országszerte betiltja a transz sportot, ha megválasztják újra elnöknek. Trump a texasi Conroe-ban tartott első texasi MAGA-gyűlésen beszélt erről – írta meg a Pink News.

Megtiltjuk a férfiaknak, hogy részt vegyenek a női sportokban„

–mondta Donald Trump .

Lia Thomas, a Pennsylvaniai Egyetem transznemű úszóját is elítélte, aki minden egyes versenyével teljesen megalázza a női úszást.

Hallottatok arról a férfiról, aki a női úszócsapatban van?”

– kérdezte Trump, majd megemlítette, Lia Thomas eredményeit, hiszen biológiai férfiként Thomas két női rekordot is megdöntött, 38 másodpercet vert a legközelebbi női versenytársára.

Ezek mellett Donald Trump megígérte, hogy kegyelmet ad a január hatodikai tüntetőknek. Beszédében elmondta, hogy számára egy második ciklus a Fehér Házban a törvény és a rend visszatérését jelentené.

Ha indulok, és ha nyerek, akkor tisztességesen fogunk bánni azokkal az emberekkel, akik január 6-án részt vettek a tüntetésen„

– mondta el Trump.

”És ha ehhez kegyelemre van szükség, kegyelmet fogunk adni nekik, mert annyira igazságtalanul bántak velük.„

Beszéde végén a volt elnök elmondta: ”Visszavesszük Amerikát, és 2024-ben visszavesszük ezt a gyönyörű, gyönyörű otthont, amely a miénk. Ami annyira nagyszerű és amit mindannyian szeretünk.„

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére