Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: a demokraták szentnek tartják Ukrajna határait, miközben lerombolják a sajátunkat

888.hu

2022.02.28. 19:15

Egy friss felmérés szerint a demokraták csaknem kétharmada úgy véli, hogy a távoli Ukrajna védelme az orosz inváziótól fontosabb, mint az amerikai határok, közösségek és munkahelyek védelme az illegális migránsoktól.

 

A demokraták 57 százaléka szerint „Ukrajna védelme az orosz invázióval szemben” „fontosabb Amerika nemzeti érdeke szempontjából”, mint az amerikai határ védelme az illegális bevándorlással szemben – derül ki a Rasmussen Reports friss felméréséből. A liberálisok még nagyobb arányban részesítik előnyben az ukrán határvédelmet a sajátjaiknál, ugyanis 67 százalékuk választotta inkább Ukrajna védelmét az amerikai határral szemben. Ezzel szemben a Republikánus Párt támogatói túlnyomó többsége az amerikai határok védelmét tartja elsődlegesnek, elsősorban az illegális migránsok áradata miatt. De a latin-amerikai és ázsiai szavazók többsége is úgy véli, hogy elsősorban a saját határaikon kell rendet tenni.

 

Közben a felmérések szerint egyre nagyobb az elutasítottsága a Biden-adminisztráció migrációs politikájának.

 

A kutatási eredmények mély és széleskörű ellenállást mutatnak a munkaerő-migrációval és az ideiglenes szerződéses munkavállalók beáramlásával szemben. A fiatal amerikai diplomások például úgy gondolják, hogy sokkal kevesebb esélyük van egy jó állásra.

 

Élesen bírálta a Biden-adminisztráció és a demokraták külpolitikáját Donald Trump egykori elnök, aki egy floridai konferencián tartott beszédet. Trump szerint a demokraták „szentnek” nyilvánították az ukrán határokat, miközben az Egyesült Államokét lerombolják.

 

Azt akarják mondani, hogy az ukrajnai határok szentek és Ukrajna szuverenitását mindenáron meg kell védeni, még akkor is, ha ők a saját határainkat rombolják, és feladják a saját szuverenitásunkat. A mi határaink katasztrofálisak. Olyan emberek jönnek az országunkba, akiket nem akarunk.”

 

„Nem tesznek jót az országunknak. Eközben a képviselőházi demokraták több, a nyitott határokat támogató szervezettel – amelyek közül néhányan anyagilag Soros György milliárdoshoz kötődnek – összefogtak, hogy leállítsák a határon az Egyesült Államokba belépő illegális bevándorlók megfigyelését”.

– írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére