Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuális ragadozó és kábítószer-kereskedő volt a migránsok között Texasban

888.hu

2021.11.11. 22:00

A teherautó álfala mögött 67 migráns rejtőzött.

 

A Big Bend szektor határőrségének ügynökei a texasi Alpine közelében elfogtak egy nagyobb migránscsoportot, köztük több korábban kitoloncolt, bűnöző külföldit.

A letartóztatottak között volt egy deportált erőszaktevő és egy kábítószer-kereskedő is.

Az Alpine állomás határőrségének a 118-as autópálya bevándorlási ellenőrzőpontjához kirendelt ügynökei november 9-én megfigyeltek egy ellenőrzésre érkező, dobozszerű teherautót. A Big Bend szektor tisztviselőitől kapott információk szerint az első átvizsgálás során a határőrség K-9 kutyája egy szagot jelzett, amelynek kimutatására ki van képezve. Az ügynökök a sofőrt egy másodlagos ellenőrző állomásra irányították, ahol a rakteret átvizsgálva egy hamis falat találtak.

Az ügynökök felfedezték, hogy a fal mögött egy nagy csoport migráns rejtőzött.

Az ügynökök 67 migránst távolítottak el a veszélyes rekeszből – közölték a tisztviselők. A tisztviselők jelentése szerint a két álfalszakasz a teherautóhoz volt rögzítve, ami szinte lehetetlenné tette a menekülést a konténerből baleset vagy elhagyás esetén. Az ügynökök a migránsok közül négyet kiskorúként – nyolc és 13 év közöttiek – azonosítottak. Találtak egy 17 éves kísérő nélküli kiskorút is.

„A bevándorlási ellenőrzőpontok alapvető eszközei az amerikai határőrségnek a nemzet határainak védelmére irányuló küldetésének” – mondta Sean McGoffin, a Big Bend szektor vezető járőrügynöke írásos nyilatkozatában. „A transznacionális bűnszervezetek a profitot az emberi élet elé helyezik, gyakran pusztító következményekkel”.

Miután a 67 migránst az Alpine állomásra szállították feldolgozásra, az ügynökök azonosították, hogy a migránsok közül háromnak büntetett előélete van az Egyesült Államokban, és korábban már kiutasították őket.

Az egyik migránst McGoffin rendőrfőnök elítélt szexuális bűnözőként írta le. A bűnügyi nyilvántartás szerint egy kaliforniai bíróság Santa Clara megyében 2000-ben elítélte a migránst erőszakkal/félelemmel elkövetett nemi erőszakért és akadályozásért/rendőr ellenállásáért – közölték a tisztviselők. A többi külföldi bűnözőt veszélyes kábítószerek terjesztésének szándékával elkövetett birtoklásért és erkölcsi vétséggel járó bűncselekményekért ítélték el, közölték a tisztviselők – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére