Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öregembernek maszkírozta magát a migráns, hogy így jusson át a határon

Bokor Gábor

2019.09.13. 20:10

Amerikába akart hamis útlevéllel, öregembernek maszkírozva bejutni egy indiai férfi, ám lebukott a repülőtéren.

A 32 éves Jay Patel nagyon unta már, hogy Indiában él, fel akarta turbózni az életét, ezért úgy gondolta, Amerikába költözik. Ám ennek nem klasszikus és legális formáját választotta, hanem inkább illegálisan akart a tengerentúlra jutni. Patel ezért személyazonosságot váltott, szerzett egy hamis útlevelet, öregnek maszkírozta magát, még szakállt is ragasztott az arcára, majd alaposan bebugyolálta magát, felvette turbánját, tolószékbe ült és így várta a nagy utat az új világ felé.

Vasárnap kiment a fővárosban, Új-Delhiben található Indira Gandhi repülőtérre és várta a beszállást a New York-i járatra. Útlevelében már mint Amrik Singh szerepelt, és az állt a hamis okmányban, hogy 80 éves. A férfi két ellenőrzőkapun is átjutott, a harmadiknál akadt fenn. Az indiai biztonsági szolgálat szóvivője elmondta, hogy a reptér szakembereinek gyanús volt a koravén férfi mozgása és kinézete, ezért vizsgálták meg inkább tüzetesebben a biztonság kedvéért.

Akkor kezdett gyanússá válni, mikor a kinézetéhez képest nagyon fiatalos hangja volt. Ahhoz képest, milyen ősz volt a haja (mint később kiderült, a parókája), nem voltak ráncok az arcán

– mondta a szóvivő.

A személyzetnek szemet szúrt az is, hogy Patel kerülte a szemkontaktust és mikor arra kérték, álljon fel a kerekesszékből, erre nem volt hajlandó, csak azt hajtogatta, hogy annyira öreg már, hogy képtelen erre

– fogalmazott Shrikant Kishore, majd azzal folytatta, a gyanút csak tovább erősítette, hogy míg Patel felül ősz volt, addig a karjain és lábain sötétbarna szőrszálak sorakoztak.

Ezek után a csalót egy különszobába vitték, ahol részletesen kihallgatták. Ekkor vallotta be a migráns, hogy állásajánlatot kapott az Egyesült Államokban, azonban nem tudott vízumot szerezni, ezért döntött úgy, hogy megpróbál illegálisan bejutni az országba. A férfit őrizetbe vették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére