Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem menekül meg a kasztrálástól a hétéves kisfiú

Ányos Miklós

2019.10.22. 17:00

Az esküdtszék az apa ellen döntött, aki próbálná megmenteni a hétéves kisfiát a nemváltó műtéttől, amit az exfelesége akar végrehajtatni a gyermeken.

Korábban írtunk már az ügy előzményeiről. A mostani bírósági döntés azt jelenti, hogy James anyja, Dr. Anne Georgulas folytathatja a fiú nemi átváltoztatását. Most, hogy hivatalos felhatalmazással is rendelkezik a bíróságtól, pubertásblokkolókkal és nemi hormonokkal fogják megkezdeni a kis James „Lunává” alakítását, illetve kémiai kasztrálását.

Az esküdtszék döntése azt is jelenti, hogy Mr. Youngernek – a vallási és erkölcsi kifogásai ellenére – lányként kell kezelnie Jamest, és kénytelen lesz órákat venni transzelmebajból. A 12 esküdt közül 11 egyetértett abban, hogy nem adják meg az apának az ikergyermekei egyedüli felügyeletét. Szavaztak arról is, hogy a jelenlegi közös felügyeletet kizárólagosra kell módosítani, azonban nem az apa javára.

A Mayo Klinika szerint a nemi hormonterápia mellékhatásai lehetnek: vérrög-kialakulás, mélyvénás trombózis, tüdőembólia, epekő, hízás, májfunkciós zavar, meddőség, magas vérnyomás, 2-es típusú diabétesz, szív- és érrendszeri betegség, kardiovaszkuláris betegségek. Az ilyen beavatkozásokon átesett személyek több pszichológiai problémától is szenvednek, rövidebb ideig élnek és hajlamosak az öngyilkosságra. Szakértők szerint egy gyermek nem képes megérteni a terápia lehetséges mellékhatásait.

Pénteken tüntetők szólították fel a texasi törvényhozókat, hogy fogadjanak el olyan törvényt, ami a 18 évesnél fiatalabb személyek számára illegálissá teszi a nemváltó beavatkozásokat. Mivel a gyermekek nem tudják megérteni az egész életen át tartó következményeket, a szülőknek sem szabad megengedni, hogy ezt a döntést gyermekeik számára meghozzák. Jelenleg nincs olyan amerikai törvény, amely korlátozná a pubertásblokkoló nemi hormonok alkalmazását, vagy minimális életkorhoz kötné azokat.

Az anya egyébként arról is vallomást tett, hogy James és Jude biológiailag nem rokonok vele, lombikbébiprogram segítségével születtek, ami még érthetetlenebbé és felháborítóbbá teszi az esküdtszék reakcióját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére