Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migráns hátterűek a Stockholmban randalírozó bűnbandák vezetői

888.hu

2020.02.22. 16:35

Többségük nem is Svédországban született.

Mint tudjuk, a liberálisok és haladók szerint a migráció mindössze egy álprobléma, ezért nem értjük tisztán, hogy mi is történik pontosan Svédországban. Az Expressen című svéd portál viszont homlokegyenest más következtetésre jutott.

Az internetes portál az úgynevezett Rimfrost Műveletet adataira hivatkozva azt írja, hogy Stockholmban az akció keretein belül 32 férfit figyeltek meg, akikről gyanítható, hogy a városban egyre agresszívabb bűnbandák vezetői. Kiderült az is, hogy a férfiak közül 17 külföldön született, míg 15 ugyan Svédországban született, de szüleik bevándorlók voltak. Érdekesség, hogy mindössze egynek van svéd felmenője. Az Expressen újságírója arra a következtetésre jutott, hogy a migránsok integrációja nem működik.

A Rimfrost Műveletet azért indították el tavaly decemberben, mert nem bírnak már a bandákkal. A művelet lényege, hogy kamerákkal felszerelt drónokat küldenek fel a levegőbe, amelyekkel meg tudják figyelni a bűnözőket. A drónokat kifejezetten azokon a területeken vetik be márciusig, ahol a kábítószer-kereskedelem és a bandajelenlét elterjedt.

A megállapítás egyébként összhangban van egy tavaly szeptemberi jelentéssel, amely szerint Malmőben a lövöldözők többsége szintén bevándorló hátterű.

Korábban a V4NA nemzetközi hírügynökség számolt be róla, hogy Baloldali Párt ifjúsági mozgalma azzal vádolta meg a svéd rendőrséget, hogy elősegítik a rasszizmus terjedését az országban azzal, hogy fellépnek az erőszakos bandaháborúk ellen Malmö városában. A párt hivatalos ifjúsági mozgalma, a Fiatal Baloldal (Ung Vänster) két tagja Alma Lindén és Leia Wolke Wemmert azzal állt elő egy nyílt levélben, hogy a bűnözésről szóló vitát manapság rasszista jelmondatként használják a bevándorlás és az integráció kérdéseire. Szerintük a politikusok a saját maguk által kreált problémák miatt azokat hibáztatják, akik egy jobb élet reményében költöztek Svédországba.

Lindén és Wemmert a Rimfrost Műveletet is kritizálta, ugyanis szerintük az ilyen hatósági akciók miatt az etnikai kisebbségek elbizonytalanodnak és rasszizmus áldozataivá válnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére