Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megelégelték a marokkói nõk a megalázó szüzességteszteket

Forisek Ádám

2019.01.02. 21:14

Marokkó egyes területein mai napig bevett szokás, hogy a nõk szüzességét megalázó módon ellenõrzik. Ebbõl egyre több nõnek van elege az országban.
MARRÁKES, 21:14

Marokkó egyes területein mai napig bevett szokás, hogy a nők szüzességét megalázó módon ellenőrzik. Ebből egyre több nőnek van elege az országban.

Marokkó egyes vidékein sajnos rengeteg kislányt kényszerítenek arra, hogy úgynevezett "szüzességteszten" menjen át. Az eljárás amellett, hogy az érintetettek szerint rémesen megalázó, nem is veszélytelen. Ez azért van, mert ezt a "vizsgálatot" rendszerint bábák végzik, akiknek viszont semmilyen orvosi előképzettségük nincs. Egyedül az számít, hogy a család megbízik bennük annyira, hogy rájuk bízzák a vizsgálatot.

Nem is csoda, hogy egyre több nő kezdte el felemelni hangját a gyakorlat ellen. Hiszen egy igen megalázó, és nem ritkán fájdalmas "vizsgálatról" van szó,  ami az érintettek szerint igen súlyos pszichológiai és egészségügyi károkat okoz a nőkben és a kislányokban.

S hogy miről is van szó pontosan?

Az egyik ilyen "vizsgáló" szerint nagy felelősség hárul rá, mert számos család titkait ismeri, emellett pedig a szüzesség becsületbeli kérdés. Õ elárulta, hogy számos család csak azért viszi hozzá a lányát, hogy elijesszék a szexualitástól. Ez rendszerint sikerül is, ugyanis a vizsgálók igen primitív eszközökkel dolgoznak, és ez gyakran nagy fájdalommal jár. Gyakori eset az, hogy a szűzhártyát puszta kézzel vizsgálják meg a bábák.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére