Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holtan találták a svéd politikust

Bertha László

2016.03.31. 17:58

Egy fekete, homoszexuális svéd politikus holttestét találhatta meg a rendõrség, március elején otthonában is megkéselték.
STOCKHOLM, 17:58

Egy fekete, homoszexuális svéd politikus holttestét találhatta meg a rendőrség egy kiégett autóban, március elején otthonában is megkéselték.

Alexander Bengtsson antirasszista, melegjogi aktivista, a „jobbközép” svéd Mérsékelt Párt politikusa volt. A rendőrség még hivatalosan nem azonosította a holtestet, ám minden jel arra utal, hogy a férfi holttestét találták meg egy kiégett autóban.

A mindössze 20 éves politikus korábban arról számolt be, hogy késsel támadtak rá az otthonában, de halálát vélhetően baleset okozta.

Semmi nem utal arra, hogy bűncselekményt követtek el.”

– mondta a rendőrség szóvivője.

A férfi rokonait már értesítették, hogy az autóban talált holttest minden bizonnyal Bengtssoné. A politikus egyébként lelkes blogger is volt, posztjaiban gyakran írt a rasszizmusról, a homofóbiáról, a nácizmusról és a kommunizmusról.

Újévkor ezzel az üzenettel köszöntette a 2016-os évet:

2016 az az év, amikor semmilyen ellenem irányuló fenyegetést nem fogok tolerálni.”

A politikust márciusban a bíróságra is beidézték, ugyanis három alkalommal is hamis bejelentést tett a rendőrségen különféle fenyegetésekkel kapcsolatban.

(The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére