Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hirtelen megvilágosodott a tiniként még gyűlölködő bejegyzéseket írogató influenszer

888.hu

2022.01.03. 19:20

Nem csak nálunk, a ködös Albionban is bűnbocsánatot nyerhetnek a vétkezők. Egy határozott szánom-bánom után könnyen fátylat lehet borítani a sötét múltra. A több, mint 700 ezer Instagram követővel rendelkező influenszer, Elle Darby a napokban megvilágosodott, és bocsánatot kért tíz évvel korábbi rasszista kommentjeiért.

A vonzó külsejű, 26 éves Ms. Darby hajdanában faék egyszerűségű megállapításokkal vétette észre magát. A Nagy-Brittaniában élő más nemzetbelieket szimplán hájfejűeknek nevezte az alul művelt tini, és többször hangot adott annak, hogy mennyire utálja a lengyeleket és az indiaiakat.

A napokban újra felbukkant, eredetileg 2011-ben közzétett tweetben például így írt: „Miért követnek engem a külföldiek? Nem is értem a hájfejűek röfögését.” S persze, ez a bejegyzése is osztatlan sikert arathatott: „A busz csak úgy bűzlött az izzadságszagú indiaiktól”.
Darby asszony
és vőlegénye, a szintén fáradtságos influenszermunkát végző és hasonló szellemi teljesítménnyel dicsekedő Connor Swift most hirtelen megvilágosodott, és bocsánatot kért, mert már „szégyelli” a 10 évvel ezelőtti rasszista megjegyzéseit. A családi vlogokat és életmódvideókat készítő pár hirtelen „felelősséget akar vállalni” tetteiért. „A karácsony és az újév az elmélkedés ideje, ezért úgy döntöttünk, szánunk egy kis időt arra, hogy átnézzük mindkettőnk régi posztjait a közösségi oldalon. S bevalljuk, nem tetszett, amit találtunk, megdöbbentett és lesújtott a régi tweetjeinkben használt nyelvezet. Megpróbálunk felelősséget vállalni tetteinkért, különösen azokért, amelyek nem a legjobb fényben tüntetnek fel bennünket.”
A nagy megbánás azonban nem aratott osztatlan sikert a közösségi médiafelületeken, és sokan szkeptikusan fogadták a bocsánatkérést. Az egyik felhasználó szerint egyszerűen lebuktak, miután a rég elfeledettnek hitt mondatok most „visszaköszöntek”. Egy másik hozzászóló eképpen fogalmazott: „2022-ben arra ébredtem, hogy Elle Darby rasszista, boldog új évet kívánt.”
A legnagyobb sikert bizonyos Mollie Ben aratta, aki szerint: „Elle Darbyt és Connor Swiftet álompárnak mutatják be az interneten, hogy „követendő példaként” tekintsenek rájuk, de nézeteik és nyelvezetük megbocsáthatatlan. Szégyellhetik magukat a portékájukat velük hirdető márkák is!”
A
z ügyet megszellőztető MailOnline felvette a kapcsolatot Ms. Darby ügyeit intéző menedzserirodával, a Gleam Futures-szel, ám az egyelőre, nem kommentálta az esetet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére