Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét migránst elítéltek a hírhedt rotherhami erőszakoló bandából

Forisek Ádám

2018.10.30. 12:28

A pakisztáni származású bûnözõk 1997-tõl 2014-ig tartó idõszakban 1400 fiatalkorú lányt erõszakoltak meg brutálisan.

A rotherhami migránsbanda óriási botrányt kavart kirobbanásakor. Nagy-Britanniában a 2000-es évek elején kezdtek el történetek felmerülni arról, hogy a szigetországba érkezett bevándorlók fiatalkorú lányokat kényszerítenek szexuális aktusokra és házasságra.

Politikai korrektségből persze a hatóságok alig akartak foglalkozni az üggyel, de amikor végre megtették, döbbenetes dolgokra derült fény. Az egyik legnagyobb visszhangja a rotherhami esetnek lett, ahol a vizsgálat kimutatta, hogy 1400 fiatalkorú lányt erőszakoltak meg migránsok az 1997-től 2014-ig tartó időszakban.

Fehér, nem muszlim lányokról van szó, akik közül a legfiatalabb tizenegy éves volt.

Mindegyikőjüket brutálisan megerőszakolták, voltak, akiket benzinnel öntöttek le és felgyújtással fenyegették. Másokat pedig lőfegyverrel arra kényszerítettek, hogy végignézzék a társaik állatias megerőszakolását. A vizsgálat fényt derített arra is, hogy az erőszakolók közül mindenki pakisztáni származású volt.

Közülük most hét ember állt bíróság elé.

Az elítéltek: a 39 éves Salah Ahmed El-Hakam, a 33 éves Asif Ali, a 37 éves Tanweer Ali, a szintén 37 éves Mohammed Imran Ali Akhtar, a 35 éves Nabeel Kurshid, a 34 éves Iqlak Yousaf, és a hetedik ember nevét "jogi okokból" nem hozták nyilvánosságra.

A tárgyaláson az áldozatok is beszéltek azokról a megpróbáltatásokról, amelyeken keresztül kellett menniük. Egyikőjük azt mondta, legalább száz migráns erőszakolta meg őt, mire betöltötte tizenhatodik életévét.

Egy másik áldozat arról beszélt, hogy tizennégy éves korára már átesett egy abortuszon, de volt olyan, aki tizenöt évesen gyereket szült erőszakolójának.

Mindegyik migráns tagadta bűnösségét, de a bizonyítékok ellenük beszéltek. A nyolc hete tartó eljárás után a bíróság elítélte őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére